Ai vazut acest Hot?

furt-de-biciclete

O tanara din Brasov cere ajutor pe Facebook pentru a-l gasi pe hotul care i-a furat bicicleta.

Stati cu ochii pe bicicleta, daca vreti sa mai faceti miscare. O tanara din Brasov este de-a dreptul disperata si cere ajutor pe retelele de socializare dupa ce un hot i-a furat de sub nas vehiculul pe doua roti.

Barbatul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar in imagini se vede ca este extrem de sigur pe el. Cel mai probabil nu este la prima lovitura. S-a intamplat chiar in centrul Brasovului. Hotul a studiat cu mare atentie perimetrul dupa care fara sa stea pe ganduri a trecut la fapte. In mai putin de 10 secunde a reusit sa fuga cu bicicleta.

Laura Istrate, proprietarul bicicletei: „Eram cu o prietena, nu ne-am mai vazut de un an de zile, bicicleta am pus-o chiar in spatele meu, asigurata cu antifurt. A venit cineva, a desfacut antifurtul, pur si simplu a plecat.”

Proprietara a sunat la 112 si a facut plangere la politie. A lipit afise prin oras si a postat si pe retelele de socializare imagini cu infractorul, in speranta ca cineva il recunoaste cineva si o ajuta. Biciclistii patiti deja spun ca ei apeleaza la masuri disperate, altfel nu au nicio sansa.

Nicolae Banu, biciclist: „Seara, cand plec la culcare, o leg jos in casa scarii, partea din spate, iar partea din fata o demontez, roata o iau cu mine in casa .. si daca vrea sa o ia asa schioapa sa o ia.”

Cosmin Hartie, biciclist: „Puteti ca si strategie sa va luati saua care se desface foarte usor, atunci bicicleta nu va mai fi atat de interesanta pentru un potential hot.”

Mihai Coman, biciclist: „Nu mi-a furat nimeni bicicleta pentru ca eu nu am un sistem antifurt. Asta e antifurtul meu, eu nu o las nicaieri singura si nesupravegheata, intru undeva, merg cu bicicleta, daca nu pot, nu intru si atunci bicicleta mea e in regula.”

Politistii se confrunta cu sute de furturi de biciclete anual. In Cluj-Napoca, de exemplu, se fura una pe zi. Cei care sunt prinsi in fapt risca de la o banala amenda pana la 3 ani de inchisoare.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *