fbpx
NOUTATISOCIETATE

Ai vazut acest Hot?

furt-de-biciclete

O tanara din Brasov cere ajutor pe Facebook pentru a-l gasi pe hotul care i-a furat bicicleta.

Stati cu ochii pe bicicleta, daca vreti sa mai faceti miscare. O tanara din Brasov este de-a dreptul disperata si cere ajutor pe retelele de socializare dupa ce un hot i-a furat de sub nas vehiculul pe doua roti.

Barbatul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar in imagini se vede ca este extrem de sigur pe el. Cel mai probabil nu este la prima lovitura. S-a intamplat chiar in centrul Brasovului. Hotul a studiat cu mare atentie perimetrul dupa care fara sa stea pe ganduri a trecut la fapte. In mai putin de 10 secunde a reusit sa fuga cu bicicleta.

Laura Istrate, proprietarul bicicletei: “Eram cu o prietena, nu ne-am mai vazut de un an de zile, bicicleta am pus-o chiar in spatele meu, asigurata cu antifurt. A venit cineva, a desfacut antifurtul, pur si simplu a plecat.”

Proprietara a sunat la 112 si a facut plangere la politie. A lipit afise prin oras si a postat si pe retelele de socializare imagini cu infractorul, in speranta ca cineva il recunoaste cineva si o ajuta. Biciclistii patiti deja spun ca ei apeleaza la masuri disperate, altfel nu au nicio sansa.

Nicolae Banu, biciclist: “Seara, cand plec la culcare, o leg jos in casa scarii, partea din spate, iar partea din fata o demontez, roata o iau cu mine in casa .. si daca vrea sa o ia asa schioapa sa o ia.”

Cosmin Hartie, biciclist: “Puteti ca si strategie sa va luati saua care se desface foarte usor, atunci bicicleta nu va mai fi atat de interesanta pentru un potential hot.”

Mihai Coman, biciclist: “Nu mi-a furat nimeni bicicleta pentru ca eu nu am un sistem antifurt. Asta e antifurtul meu, eu nu o las nicaieri singura si nesupravegheata, intru undeva, merg cu bicicleta, daca nu pot, nu intru si atunci bicicleta mea e in regula.”

Politistii se confrunta cu sute de furturi de biciclete anual. In Cluj-Napoca, de exemplu, se fura una pe zi. Cei care sunt prinsi in fapt risca de la o banala amenda pana la 3 ani de inchisoare.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.