Ai unul dintre aceste semne în palmă? Sunt „inele” ce spun totul despre tine! Mihai Voropchievici: „Sunt calități cu care te naști”

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat că unele semne pe care oamenii le pot avea în palmă, numite „inele mistice”, indică anumite caracteristici native ale acestora.

„Fiecare deget – Jupiter, Saturn, Apolo și Mercur – are câte un inel mistic. Dacă ești o persoană fără nici un fel de înclinație, mai rigidă, nu te apleci asupra unor științe ezoterice, asupra unor științe de observație cum este chiromanția”, susține Mihai Voropchievici.

Cei care au inelul lui Jupiter în palmă, în dreptul indexului sau degetului arătător, sunt născuți ca să fie șefi.

„Ei nu vor face altceva decât să dirijeze. Este unic. E forța divină. Poți să ai și ceva din divinitate în tine, în rolul de conducătorl. Sunt niște oameni chibzuiți. Sunt în general profesori, avocați, oameni de știință ori politicieni buni. Se pare că Mântuitorul a avut acest inel”, a explicat numerologul.

Persoanele care au inelul lui Saturn în palmă, în dreptul degetului din mijloc, sunt atrași către deslușirea misterelor și cunoașterea lucrurilor ascunse.

„Sunt persoane care te pot juca pe degete. Pot fi lideri spirituali, pot fi deschizători de drumuri, profesori pentru ceilalți. De multe ori, persoanele care posedă acest inel sunt mai sumbre, mai întunecate. Sunt oameni inteligenți, cu multe cunoștințe, dar pe care nu le împărtășesc cu toți. Au idealuri înalte acești oameni – niște țeluri ce pot aduce bucurie, liniște, cunoaștere pentru alții”, a spus Mihai Voropchievici.

Dacă ai inelul lui Apolo în palmă, al Soarelui, pe inelar, înseamnă că ești o persoană creativă. Ai darul de a putea depăși o sferă de înțelegere, prin forța imaginației tale.

„Sunt oameni plăcuți, creativi, care îți intră repede sub piele. Sunt sufletiștii”, a spus Mihai Voropchievici.

Potrivit numerologului, cei cu inelul Mercur în palmă, în dreptul degetului mic, sunt cei mai pricepuți oameni în a comenta, a discuta.

„Sunt, de exemplu, comentatori sportivi și moderatori. Sunt oamenii care te pot ține o noapte treaz prin informațiile pe care ți le oferă și prin hazul cu care le oferă”, a mai explicat Mihai Voropchievici.

Urmăriți clipul de mai jos pentru explicațiile pe larg ale numerologului Mihai Voropchievici despre semnificația inelelor aflate în palmă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *