Ai semnat pentru acest partid? Iei amendă 5000 lei, că ai susţinut o alianţă ilegală!

Decizia Biroului Electoral Central, prin care se respinge candidatura Alianţei USR-PLUS la alegerile europarlamentare înseamnă că vor exista consecinţe serioase şi pentru cei care au susţinut această alianţă ilegală. Cei care au semnat pentru USR-PLUS vor primi acasă amenda de 10.000 de lei, putând opta să achite 50%, adică 5000 lei, în termen de 15 zile.

Măsura se va extinde şi la cei peste 1 milion de români care au semnat petiţia “Fără Penali în Funcţii Publice”, pentru că a fost iniţiată tot de un partid ilegal.

“E foarte simplu să le trimitem amenzile, pentru că aceşti infractori, când au semnat pentru USR-PLUS, şi-au dat toate datele din buletin”, precizează Florin Iordache, şeful comisiei de amenzi din Senat.

Potrivit surselor din Guvern, e foarte puţin probabil ca cei care au semnat să nu achite amenda, pentru că neplata amenzii înseamnă comiterea infracţiunii de trădare, care se pedepseşte cu închisoare pe viaţă.

“Aceşti infractori de la USR-PLUS au adunat până acum circa 150.000 de semnături, deci vom avea venituri serioase la bugetul de stat, de peste 150 de milioane de euro, aşa că vom putea mări pensiile speciale şi salariile angajaţilor de la stat”, a mai spus Iordache.

Acest articol este un pamflet. Sursa – TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *