AGRESIUNEA ŞI VIOLENTA EMOŢIONALĂ ANTIORTODOXĂ ȘI ANTIROMÂNEASCĂ BAZATĂ PE UN FALS SUBIECT HOMOSEXUAL

gayro

Am gasit un articol interesant postat pe Facebook de un patriot roman:

Au „băgat la înaintare” un spion evreu tipic arogant și trufaș, cu falsă identitate de român (Adrian Coman) și un biet negru naiv ce e nemilos exploatat de evreu. Desigur că o să spuneți că sunt antisemit. Da, recunosc, am devenit antisemit când am văzut cum criminalul ăsta evreu îl exploatează pe bietul negru pentru a obține o lege antiortodoxă, imorală, antiromânească, fiind susținut necondiționat de mass media, care de toți se știe, este integral etnic evreiască.

Dați și voi „Share” să ajutăm la lămurirea Poporului Român în privința înșelărilor pe care le induce asupra societății românești acest inamic secular, în cadrul unui război conspirat, neprovocat, nedeclarat și clandestin.

Citiți și:  Logică evreiască: Polițistul care a amendat-o pe Maia Morgenstern e de vină că aceasta circula cu ITP-ul la mașină expirat fiindcă nu purta mască!

Sunt antisemit nu pentru că aș fi contra homosexualității, care este o rară și tristă eroare genetică, ci mă opun în contra urii neînfrânate și violenței psihologice a evreilor contra românilor și ortodoxiei, adică mă opun xenofobiei, șovinismului și urii evreilor contra românilor. Chiar legea ne obligă să ne opunem xenofobiei, urii, șovinismului rasial, în consecință, acționez perfect legal.

Propaganda homosexuală este exclusiv evreiască, scandalagie, stridentă și agresivă dincolo de limita violenței emoționale. Nici o singură altă etnie nu este activă în acest domeniu. Evident că nu mor ei de grija libertăților Poporului Român, dimpotrivă.

Homosexualitatea nu are caracter etnic, este foarte rară și foarte discretă, nu este nici deranjată de restul societăţii și nici nu deranjează societatea. Fără evrei, nici nu s-ar fi observat.

Citiți și:  VIDEO / Poponari agresivi - luati pe sus de politie. Zeci de depravati arestati

Dar propaganda evreiască pentru homosexualitate are ca scop să distrugă societatea şi nu are absolut nimic cu homosexualitatea ci cu ingineria socială pentru a slăbi coeziunea între membrii societății, au creat false conflicte pe care ei le administrează în scopurile lor de dominare prin slăbire a coeziunii sociale, ce le conferă posibilitatea controlul tiranic al societății.

Respingerea propagandei homosexuale este un act atât democratic cât și patriotic românesc. Autor: Adrian Grigoriu

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

707 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile