AFLA AICI CINE CONDUCE OPERAŢIUNEA DE MUŞAMALIZARE DUPĂ TRAGEDIA DIN „COLECTIV”

colective-victime

CINE A DAT ORDIN ?:

– Lui Arafat sa ascunda dezastrul interventiei de salvare si mai ales intirzierea nepermisa, nici macar in Congo?
– Ca Tiberiu Nitu sa schimbe incadrararea Dosarului Colectiv, de la „omor calificat” la „omor din culpa” ? De la crima la greseala?
– Criminalistilor sa taca? Au trecut 9 zile.
– Procurorilor sa ascunda caseta din care se vede (sau nu se vede) cum ia foc Colectiv la al doilea rind de artificii ? Au trecut 9 zile.
– Sefilor de spitale sa ascunda numarul real de victime, si mai ales numarul celor decedati?
– Sefilor de spitale sa refuze transferul de urgenta al pacientilor peste hotare?
– Lui Banicioiu sa cosmetizeze situatia din spitale si sa nu ceara declansarea de urgenta a mecanismelor europene in caz de catastrofe?
– Lui Arafat sa refuze ajutorul financiar al lui Becali pentru avioane medicale specializate individuale, preferind sa transporte ranitii grav ca pe vite, la gramada, in doua avioane militare?
– Ofiterilor SRI sa nu participe la ancheta, desi rezulta imediat dupa tragedie, la citeva minute, ca e un masacru asemanator cu cele de la Madrid si Londra?

Citiți și:  Arafat a fost amenințat cu moartea! Detalii de ultimă oră. Cine este agresorul

RASPUNS:

Ordinul a fost dat de Cineva (sau de catre o Structura) care ii controleaza pe toti : Procuror general, Arafat, Banicioiu, Sefi de spitale, criminalisti, procurori, ofiteri SRI.
Timp de 9 zile coordonarea Operatiunii „Musamalizarea” a functionat dar a avut si multe fisuri. Adevarurile incep sa iasa la suprafata. Primul adevar este cel al numarului real de victime decedate, deja se vede! Si o sa vedeti ce mai urmeaza, din pacate!
E timpul ca oamenii sa inceapa sa vorbeasca si sa nu ramina complici fiindca vor plati scump. Si Cine a dat ordine dar si Executantii vor plati greu!

Radu Moraru

Dumnezeu sa-i ierte pe cei care au murit si sa-i ajute pe cei raniti!

Citiți și:  Arafat ne dă fatala. Declarațiile vor trebui completate în limba arabă
14 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU