fbpx
JUSTITIE

Afirmatie socanta a avocatului lui Mario Iorgulescu: „Victima era de zece ori mai drogata. Mario nu a fost vinovat de accident”

mario 610x425 1

La Curtea de Apel Bucuresti s-a incheiat procesul in care a fost judecat Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, condamnat in prima instanta la 15,8 ani de inchisoare in urma accidentului provocat in septembrie 2019. Verdictul Curtii va fi dat pe 11 octombrie, dar la ultima infatisare avocatii au contestat acreditarea Spitalului Elias pentru prelevarea probelor de sange si au cerut schimbarea incadrarii din omor in ucidere din culpa.

Mai mult decat atat, Virgil Boglea, unul dintre avocatii lui Mario Iorgulescu, sustine ca victima, si nu ucigasul, a fost persoana drogata in seara de 7 septembrie 2019! Intr-o declaratie facuta la Sport Total FM si citata de Fanatik, acesta a spus: „Victima era de 10 ori mai drogata decat Mario. Era in Audi, nu in Dacia. S-au spus multe neadevaruri. Mario a fost linsat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici macar de accident. Ceea ce s-a prezentat in acest caz a fost in fapt un linsaj mediatic. Nu este oarecum necorespunzator adevarului, ci intru totul necorespunzator adevarului.

Mario nu era drogat! Procurorii si judecatorii stiau si asta e grav din perspectiva sistemului de justitie. O persoana poate fi considerata drogata, daca analizele de sange ar evidentia asta. Exista o expertiza extrajudiciara efectuata de un fost doctor la INML, specializat in rapoarte toxicologice, care dupa ce a studiat raportul a spus ca tot ceea ce au relatat procurorii si judecatoarea de pe fond este nereal.

Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanta i s-ar fi gasit numai in urina, nu si in sange! Au fost prelevate si probe din sange, dar s-au gasit numai in urina! Nu se putea gasi numai in urina decat daca proba ar fi fost contaminata.

Aici apar suspiciunile ca acest proces a fost o manopera brutala de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu.”

Avocatul mai spune ca prelevarea probelor s-a facut nelegal, intrucat „institutia nu avea autorizare sa faca prelevarea probelor, Mario era in pragul mortii si nu-si putea da consimtamantul si nici politist nu era acolo. La alcool, pe cale de consecinta, aceeasi situatie. Nici nu avea cum sa aiba o alcoolemie cum au spus in raport. A mancat inainte de a pleca la drum si nu se poate stabili decat in faza de excretie, nu absorbtie. In plus era coerent cand a vorbit la telefon inainte cu putin timp de accident. Lumea poate nu stie nici cum s-a produs accidentul. Mario, din instinct a tras spre stanga, iar pe mijlocul drumului era un scuar nesemnalizat, iar din acel scuar a fost aruncat pe sens opus. Practic, nici nu a fost vina lui in producerea accidentului. Sunt camere de vederi care au inregistrat tot”, a concluzionat Boglea.

Mario Iorgulescu se afla internat intr-o clinica privata din Italia, dupa ce parintii sai l-au scos din tara cu un avion privat, imediat dupa accident. Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu a fost audiat de catre procurori sauStabilește imaginea reprezentativă magistrati in timpul urmaririi penale sau desfasurarii procesului in instanta. In acelasi timp, Gino Iorgulescu a venit si el cu o declaratie agresiva: „Baiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune ca e drogat o sa aiba o mare surpriza, pentru ca noi avem dovezi, si o sa plateasca. O sa-i chemam in instanta.”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.