„Afară cu CORTURILE TIGANESTI de pe str. Cuza Vodă”. Ce l-a nemulțumit pe primar dar si pe buzoienii care nu mai suporta tigania

„Căsuțele rămân, corturile dispar”, a decis în această dimineață primarul C-tin Toma în legătură cu talciocul amenajat pe str. Cuza Vodă.

Informațiile către reporterul buzoienii.ro au fost furnizate chiar de unii dintre comercianții tigani. Mai puțin supărați pe primar, ci pe șefii Asociației Rromilor din Buzău, Sorin Dumitru și Gheorghiță Raducanu, care i-ar fi păcălit.

În ciuda aspectului care lasă de dorit și a reclamațiilor buzoienilor – care nu mai agreează „țigănia” de pe Cuza Vodă – primarul a acceptat într-o primă fază să-i tolereze și anul ăsta. Numai că tiganii au ajuns să se certe între ei.

„Nouă, Sorin Dumitru și Gheorghiță Raducanu ne-au cerut câte 800 de lei, iar ei la primărie au plătit doar 200 de comerciant! Au încercat să facă profit pe seama noastră. Informația a ajuns și la primar care s-a supărat. Dânsul a dat dispoziție să se returneze banii asociației, iar comercianții să-și strângă corturile”, ne-au declarat câțiva comercianți nemulțumiți de situația creată.

Acum tarabele sunt goale, comercianții încercând să intre la primar și la PSD

„Înțelegem supărarea primarului, dar să ne înțeleagă și dânsul. Noi, ce vină avem ? Am cumpărat marfă, am plătit cât ni s-a cerut chiria de către asociație. Suntem dispuși să ne facem și căsuțe, dacă asta e noua condiție, dar să ne lase să ne vindem marfa”, au continuat aceștia.

Speța e în derulare, vom reveni cu noi informații. Așteptăm și un punct de vedere de la Sorin Dumitru și Gheorghiță Raducanu, în caz că doresc să-și exprime poziția.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.