“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

AFACERISTII EVREI cu puternice legaturi in POLITICA ROMANEASCA, ARESTATI in Israel. Unul dintre ei era ANCHETAT pentru SPIONAREA lui KOVESI – Detalii surprinzatoare

evrei arestati kovesi

Beny Steinmetz este un om de afaceri cunoscut în România, dar și unul din cei mai bogați oameni ai planetei. În România, numele acestuia este legat de afaceri imobiliare și cu terenuri, acesta fiind implicat și în cazul de corupţie legat de ferma Băneasa, unde este anchetat alături de Tal Silberstein.

Beny Steinmetz și alți trei oameni de afaceri au fost reținuți pentru a fi interogați în Israel despre presupuse contracte false, întocmite cu scopul mutării și spălării unor importante sume de bani. Casele și birourile unora dintre cei anchetați au fost percheziționate de către organele de poliție luni dimineață. Din birourile acestora au fost ridicate importante cantități de documente, chiar și calculatoare. Alături de Beny Steinmetz a mai fost arestat omul de afaceri Tal Silberstein.

Tal Silberstein, este un fost ofițeri israelian, cunoscut și ca strategul lui Traian Băsescu în campania pentru alianța DA. De asemenea, acesta a mai fost şi colaboratorul altor politicieni, printre care Călin Popescu Tăriceanu și Adrian Năstase.

VEZI SI: LAURA CODRUTA KOVESI, atacata de serviciile de informatii ale EVREILOR!

Tal Silberstein a devenit cunoscut în România după scandalul de spionaj Black Cube, în care a fost acuzat de spionarea Laurei Codruța Kovesi, unde este cercetat de DIICOT alături de alți isrelieni.

Practic, suspiciunile se concentrează pe falsificarea şi utilizarea unor documente false, spălare de bani, fraudă, încălcarea încrederii, obstrucționarea justiției și alte fapte legate de arestarea lui Steinmetz în decembrie.

VEZI SI: Black Cube NU a fost angajată să spioneze cu adevărat!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.