Afacerea SECRETĂ a familiei Dragnea: TOTUL a ieșit la iveală


În afară de ferma de porci, familia lui Dragnea mai are un business, care deocamdată este la început de drum.

Valentin Dragnea este patron la Turris Oltul, în Liga a 3-a, iar planurile acestuia sunt extrem de ambiţioase. Formaţia din Turnul Măgurele are obiectiv promovarea în liga secundă, în vară, dar visul fiului şefului PSD e să se lupte în prima divizie, pentru titlu.

Un conducător modern, lui Dragnea Jr nu îi place să se implice la echipă, înţelegând că nu are cum să se priceapă mai bine decât specialiştii. A format un grup unit, atât la nivel administrativ, cât şi în privinţa nucleului de jucători şi speră ca în câţiva ani să îşi ducă echipa pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Nu există nicio presiune din partea lui Valentin Dragnea. El susţine financiar echipa şi vine la meciuri ca simplu spectator. Avem condiţii bune de pregătire, iar noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Din ce am observat, este un tip educat care a înţeles că în fotbal trebuie să lase profesioniştii să se ocupe de bunul mers al echipei. Nici vorba să copieze modelul lui Gigi Becali”, a dezvăluit atacantul Marian Constantinescu pentru Monitorul Expres.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.