Adriana Bahmuteanu e terminata: Acuza interventia in FORTA: ”E UN ABUZ!”


Nikos Papadopoulos a fost săltăt în urmă cu puțin timp din apartamentul lui din Constanța. Cunoscutul cântăreț a fost ridicat de mascați din casă și ”internat” la Techirghiol! Adriana Bahmuțeanu acuză intervenția în forță și este ferm convinsă că oamenii legii au făcut un abuz.

Nikos Papadopoulos este un cântăreț originar din Grecia, dar stabilit acum aproximativ opt ani în Constanța. În România este foarte apreciat de public, melodiile lui adevărate capodopere. În România, artistul s-a apropiat mult de Adriana Bahmuțeanu, care îi este și agent.

ikos Papadopoulos, luat cu forța și dus în carantină!
Fără să aibă intenția, Nikos Papadopoulos s-a trezit implicat într-un scandal monstruos. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, bărbatul a fost ridicat în cursul zilei de miercuri de mascați și dus în carantină. Fără absolut nicio explicație sau vreo analiză în prealabil.

„Este clar un abuz! S-a întors acum cinci zile din Grecia și s-a dus acasă, la Constanța. Miercuri s-a trezit cu mascații peste el. L-au luat ca pe un infractor și l-au dus la Techirghiol, în carantină. El este bolnav, are probleme cardiace, acum trăiește un adevărat șoc.

A ajuns și la spital, unde abia la rugămintea mea i s-a făcut un test de coronavirus. Acolo a ajuns să se roage pentru un pahar cu apă. Apoi a fost dus din nou la Techirghiol și închis, stă ca la pușcărie acolo, îi bagă mâncarea prin ușă. Nimeni nu ne dă vreo explicație, el nici măcar nu știe limba română. Am înțeles că doar Raed Arafat poate să intervină în acest caz.

Păi mă apuc eu să-l sun? Asta îmi mai trebuie, să fiu acuzată și de trafic de influență. S-au comportat cu el de parcă era cel mai mare criminal în serie. A fost dus în carantină cu o dubă specială, cum doar în filme mai vezi„, ne-a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Sursa: cancan.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu