GENERAL

Adrian Streinu-Cercel, unul dintre marii opozanți ai CERTIFICATULUI VERDE: „Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare”

Streinu Cercel RzV 1024x682 1

Adrian Streinu-Cercel a explicat de ce se opune proiectului prezentării certificatului verde la locul de muncă și și-a menținut astfel linia trasată de partidul său, PSD.

Adrian Streinu-Cercel a vorbit în plenul Senatului și a afirmat că nu susține obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă. Și asta pentru că această condiție ar crea discriminare între angajați.

Adrian Streinu-Cercel nu este de acord cu introducerea certificatului verde pentru angajați
„Sunt de acord că trebuie luate anumite măsuri. Dar în ceea ce privește acest proiect de lege, 454/2001, este greșit din punct de vedere conceptual, științific. Atât persoanele vaccine, cât și cele nevaccinate se pot infecta la fel de ușor cu Sars-CoV-2.

În acest context, ceea ce trebuia făcut și explicitat, era să se vadă care este incidența în populație a trecerii prin infecție. Altfel spus, avem un procent de circa 60% din persoanele care s-au infectat cu Sars-CoV-2, au fpcut o infecție asimptomatică, nu figurează nicăieri și nici nu au acces pe platformă pentru a se putea înregistra prin determinarea anticorpilor din deget.

„Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare”
Noi suntem cei care generăm discriminare prin vaccinare. Și așa au fost o serie de antivacciniști care au făcut probleme, acum aducem un element în plus”, a afirmat Adrian Streinu-Cercel, la votul proiectului de act normativ care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.

Certificatul verde pentru accesul la locul de muncă a fost respins în Senat, cu 67 de voturi – „pentru” și 60 de voturi – împotrivă”. Pentru a fi aprobat, ar fi trebuit să să obțină 69 de voturi „pentru”. Parlamentarii de la PNL, UDMR și USR își doreau ca acest proiect să treacă.

Senatul nu este for decizional, proiectul va merge la dezbatere și votare în Camera Deputaților

Câștig de cauză au avut senatorii PSD, care au afirmat de la început că acest proiect ar trebui respins pentru că îi discriminează pe medici. Senatul nu este camera decizională. Proiectul urmează să meargă mai departe la dezbatere și votare în Camera Deputaților.

Sursa: evz.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.