“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Adrian Streinu-Cercel, AVERTISMENT pentru romani. News alert

Streinu Cercel RzV 1024x682 1

Adrian Streinu-Cercel susține că deși am scăpat de o parte din restricții, trebuie să purtăm în continuarea mască deoarece și-a arătat utilitatea până acum și ne-a salvat de la infectarea cu Covid-19. El a mai spus că, pe lângă mască, vaccinarea rămâne cea mai bună soluție pentru a ne proteja.

„Nu trebuie să uităm că ceea ce ne-a salvat a fost purtatul măștii. Purtatul măștii devine în continuare o necesitate, chiar dacă s-au dat o serie de libertăți din punctul de vedere al modului de utilizare în spațiile închise. Avem avantajul vaccinării în momentul de faţă. Atâta timp cât lumea va înțelege că are posibilitatea să se vaccineze și vaccinarea e benefică, atunci avem toate șansele să scăpăm basma curată”, a declarat Streinu Cercel la Antena 3.

Acesta a mai spus că pandemia este departe de a se fi terminat, în contextul în care vorbim și de tulpina indiană a virusului despre care încă nu se știe cum va evolua.

Sursa: ortodoxinfo.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.