Adrian Nastase, transportat de urgenta la Floreasca cu un fular infasurat in jurul curului

Incidente grave la penitenciarul unde este încarcerat fostul premier Adrian Năstase. Deşi conducerea instituţiei neagă ca în preajma clădirii nu s-au auzit urme de împuşcături, se pare că Năstase a făcut-o lată încă o dată şi a trebuit să fie transportat, de urgenţă, la spital.

Jurnaliştii care pândeau penitenciarul au surprins imagini cu fostul premier în timp ce era urcat întro ambulanţă, fără răni vizibile dar cu fular Burberry înfăşurat în jurul curului, parcă să mascheeze ceva. „Pacientul prezintă plăgi impuşcate la nivelul feselor, în zona de intersecţie a acestora, urme de muşcături pe gât şi pe lobul urechilor. Rujul şi oja cred că erau de dinainte”, a declarat Ion Mercea, şeful secţiei proctologie accidentală de la Spitalul Floreasca.

Citiți și:  Adrian Năstase, anunţ-bombă! O să apară un NOU PARTID de centru-stânga in Romania

În buzunarul uniformei i s-a găsit, în mod inexplicabil, o pereche de cătuşe îmbrăcate cu un material textil moale, pufos, de culoare roz. Anchetatorii urmează mai multe piste, dar nu exclud ipoteza tentativei de sinucidere, ştiut fiind faptul Năstase a mai încercat asta o dată, cu acelaşi succes.

Pamflet, Sursa: TimesNewRoman.ro

LASA UN COMENTARIU