Adrian Năstase, anunţ-bombă! O să apară un NOU PARTID de centru-stânga in Romania

Adrian Năstase, anunţ-bombă! O să apară un nou partid de centru-stânga Fostul premier a vorbit duminică seară la Antena 3 despre ultimele mișcări din politica românească.

Adrian Năstase, anunţ-bombă! O să apară un nou partid de centru-stânga

„Ceea ce nu înţeleg foştii mei colegi de la partid este că, aşa cum a apărut AUR pe zona de dreapta, tot aşa poate să apară un partid şi pe stânga. Eu cred că sunt posibile aceste lucruri până în 2024.

PSD trebuie să găsească un candidat care poate să obţină 50% dincolo de bazinul electoral al PSD-ului. Altfel riscă să se repete istoria. Sau poate vor accepta varianta care a început să circule, şi anume, aceea a revenirii lui Mircea Geoană pe o formulă mai largă de candidat care să fie susţinit şi de PSD. Nu ştiu dacă varianta asta se va confirma sau nu. Eu cred că e posibilă varianta cu Mircea Geoană”, a declarat Năstase.

Citiți și:  Un fost premier aruncă bomba momentului. News alert

Şi continuă: „Aşa că o aşteptare din asta inactivă cu meditaţii cu lamentaţii metafizice, cu formule de genul întrebărilor retorice…cum e posibil să….un partid care nu acţionează, care nu înţelege că în Parlament este în momentul de faţă prizornier şi că practic zbaterea asta este absolut inutilă, cum s-a văzut la buget, nu reuşeşti să transmiţi mesaje.

Cu privire la AUR, fotul premier a spus: AUR a apărut într-o zonă care nu mai era acoperită nici de PNL, suficient, nici de PMP sau PSD. Mai ales după ce au fost excluşi Pleşoianu sau Şerban Nicolae… În mod evident încercarea de a fi pe placul celor de la Bruxelles distrugând conform unui model absolut stupid al stângii euroepene – dimensiunea naţională – lucrul acesta a permis inflitrarea pe această zonă într-un mod foarte rapid a partidului AUR.
Şi toate nemulţumirile au fost capitalizate de AUR. Ei au venit cu un grup care nu este consolidat. Şi vor începe în Parlament acţiunile de racolare proftându-se de situaţia partidului AUR”, a concluzionat fostul premier.

Citiți și:  Un fost premier aruncă bomba momentului. News alert

Sursa: evz.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!