Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SPORT

Adrian Ilie, condamnat la 8 luni de închisoare!

OGIwNTJmN2I4N2QzM2M4MmQ5ZjQ0MDUyM2U0NjQ.thumb

Adrian Ilie (50 de ani) a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 4 din București, după ce a fost depistat, în iulie 2023, de Poliția Rutieră la volan cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au adus pe Ilie la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se preleva probe biologice. El s-a opus procedurii, astfel că oamenii legii i-au deschis un dosar penal. Acum, fostul mare atacant al României, Valenciei și al Stelei a primit prima sentință: închisoare 8 luni cu amânare. Cel poreclit „Cobra” va fi supravegheat de autorități timp de doi ani, în care va fi obligat pentru a nu fi privat de libertate să respecte anumite reguli stricte.

Obligațiile impuse de instanță lui Adrian Ilie
Adrian Ilie va trebui se se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa și să anunțe schimbarea locuinței și a oricărei deplasări care trece de 5 zile, respectiv și întoarcerea. În plus, fostul mare internațional are obligația să comunice schimbarea locului de muncă atunci când este cazul, dar și să comunice informații și să prezinte documente care să permită controlul mijloacelor sale de existență.

Adrian Ilie are la dispoziție 10 zile pentru a face apel la decizia instanței, care i-a pus în vedere să achite și 1.500 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile de judecată din proces.

Comunicatul Poliției Rutiere de la momentul incidentului
„La data de 22 Iulie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din Sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Conform Legii, șoferii prinși beți la volan cu o alcoolemie de peste 0,80g/l în sânge (echivalentul unei concentrații de 0,40mg/l în aerul expirat) sunt încadrați la infracțiune și riscă să fie pedepsiți drastic «cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă penală».

În cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) în conformitate cu prevederile art. 337 alin.1 din Codul Penal.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.