Adrian Despot se afla printre spectatori azi-noapte, în clubul care a LUAT FOC. În ce stare se afla artistul?

despot

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, se afla în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul de vineri seară, însă artistul se află în afara oricărui pericol.

La concertul formaţiei Goodbye to Gravity asista şi cântăreţul Adrian Despot (39 de ani) în momentul în care s-a produs incendiul, în urma căruia 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 146 sunt internate în spitalele din Capitală. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistului, acesta a ajuns acasă în siguranţă, nefiind rănit.

Mai mult decât atât, trupa Viţa de Vie a anunţat că show-ul pe care urma să îl susţină în această seară a fost anulat, în contextul tragicului eveniment.

Una dintre cele mai mari tragedii din istoria recentă a Bucureştiului s-a produs în noaptea de vineri, 30 octombrie, în clubul Colectiv, unde avea loc concertul de lansare al noului album semnat de trupa Goodbye to Gravity.

Din primele informaţii, incendiul ar fi fost provocat de un foc de artificii. Flăcările au cuprins un stâlp din club, care era acoperit cu burete, şi s-au extins cu repeziciune.

VEZI SI: Ascultă melodia care invoca moartea în seara tragediei la Club Colectiv.”Ziua în care vom muri”. Un rocker făcea glume pe scenă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *