Adio, Irina Tănase! Dragnea a luat o decizie radicală. Culise explozive SURSE

Președintele PSD Liviu Dragnea este tot mai irascibil în ultima perioadă, dar și destul de absent pe scena politică. Surse din partid ne-au dezvăluit strategia liderului social-democraților.

Acesta a decis să candideze la alegerile prezidențiale deși foarte mulți membri marcanți din partid i-au transmis că nu vor face campanie pentru el. „Am ajuns de batjocura florăreselor. De exemplu, mă uitam la mărțișoare și m-a întrebat doamna care vindea: Ce faceți, îi luați mărțișor lui Dragnea? Toate au râs ironic. Este umilitor să mergi printre oameni și să încasezi în numele lui. Într-o campanie pentru Dragnea-președinte ne-am umple de zoaie”, ne-a declarat o sursă din partid. Strategia lui Dragnea este cea din campania pe care a făcut-o pentru Mircea Geoană.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Pe de altă parte, foarte mulți se tem că Liviu Dragnea își sacrifică oamenii. Este și cazul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD, pe care a vrut să-l pună la conducerea Autorității Electorale Permanente. Asta ar fi însemnat să renunțe la imunitate. „Mircea, ca și Marian Neacșu, este un om loial și docil. Noroc că noi i-am deschis ochii. La dosarele pe care le are, dacă renunța la imunitate, a doua zi l-ar fi săltat”, ne-a explicat sursa. Un alt sacrificat ar fi tot un social-democrat integru: Daniel Suciu, numit ministru al Dezvoltării. „Va deconta tot eșecul viziunii lui Dragnea în domeniu”.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Pe de altă parte, toți membrii Biroului Permanent au fost convocați pentru luni pentru un vot. Se pare că Lia Olguța Vasilescu este propunerea care se va supune la vot pentru un loc în BP al Camerei Deputaților.

Potrivit aceleiași surse, starea lui Dragnea este influențată și de deciziile pe care le ia în viața sa amoroasă. Aceasta (sursa) susține că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.