fbpx
SPORT

Adio graţiere pentru Gică Popescu şi Gigi Becali! Mesajul clar al lui Klaus Iohannis

gp

Victor Ponta a pierdut alegerile pentru preşedinţia României în faţa lui Klaus Iohannis (45,49% vs. 54,50%), iar speranţele lui Gică Popescu şi Gigi Becali de a fi eliberaţi din închisoare s-au năruit. 

După arestarea fostului internaţional român, condamnat la închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, în martie 2014, premierul Victor Ponta declara: “Pe Gică Popescu l-aş graţia în prima zi dacă aş ieşi preşedinte, iar despre domnul Becali cred că a suferit, a plătit. În final, cred că e mai bine să le iei oamenilor banii, dacă au făcut ceva ilegal Nu mi-am ascuns simpatia nici pentru domnul Popescu, nici pentru domnul Becali”.

În urmă cu o lună, cînd sondajele îl dădeau învingător pe Ponta în cursa pentru preşedinţie, apropiaţii lui Popescu sperau ca fostul căpitan al naţionalei să fie liber pînă de sărbători.

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a declarat însă răspicat că nu va graţia nici o persoană condamnată pentru corupţie.

“Cer Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mîine (marţi-n.r.) să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi graţierii şi să o pice şi tot mîine rog Parlamentul să ia în discuţie toate solicitările venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate”, a afirmat Iohannis. – Sursa: GSP

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.