Adina Anghelescu: Clotilde Armand, contract gras cu nuanțe ilegale și imorale

Primarul Sectorului 1 a șocat și revoltat totodată opinia publică după ce a declarat că ultima donație pe care a făcut-o a fost în buzunarul său. Aceasta a explicat că e implicată în multe procese, iar avocații pe care este nevoită să îi plătească sunt destul de costisitori.

„Am făcut foarte multe donații pentru cauza mea, pentru că sunt atacată în instanță, chiar fostul primar mi-a făcut mai multe procese, unul unde îmi cere 112 milioane de lei… Eu trebuie să lupt și sunt multe procese. Am fost hărțuită, trebuie să plătesc din banii mei și sunt și oameni care mă ajută. Trebuie să plătesc avocați. E totuși o donație, sunt foarte mulți bani pentru a mă apăra și pierd bani făcând asta.”, a declarat Clotilde Armand, într-o emisiune TV.

Jurnalista Adina Anghelescu a descoperit și a prezentat, în exclusvitate, în emisiunea Exces de putere, și cam cât de costisitoare sunt, de fapt, procesele pentru Clotilde Armand și ce onorarii uriașe plătește pentru serviciile de consultanță și asistență juridică.

„Doamna Clotilde Armand a făcut un contract de servicii de consultanță, de asistență juridică și reprezentare chiar la sfârșitul anului 2020. În 29.12 a semnat un contract cu o doamnă avocat Georgiana Trandafir. Pe mine m-a surprins foarte tare contractul făcut de doamna Clotilde Armand cu această doamnă pentru că dânsa a reziliat contractul de dinainte care era un contract de asistență juridică cu 250 de lei ora, numai pentru anumite litigii, și a făcut un contract cu această doamnă avocat pentru 470 de lei ora, în condițiile în care se plângea că nu are bani.

Eu consider că este un contract cu dedicație total, exagerat și pe alocuri are și nuanțe ilegale și imorale. Spun asta pentru că doamna Clotilde Armand a impus consiliului fără concurs de oferte, fără procedură publică sau transparentă, dar să zicem că avea nevoie. Însă legea spune că dacă ai direcție juridică în primărie atunci tu nu poți să faci un contract anume și cu un avocat din afară, decât pe un anume litigiu, deci nu pe toate și nu cu acest preț, care a fost pus pe ore, pe citit de pagină ș.a.m.d. Și mai mult decât atât, avem și un onorariu de succes. E foarte dubios acest onorariu de succes, pentru că atunci când este vorba despre instituții ale statului nu trebuie să existe un astfel de onorariu de succes”, a explicat Adina Anghelescu.

Clotilde Armand se plăteşte singură cu sume exorbitante. Vrăji sub ochii ANI și Fiscului
Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand deține o casă cu patru niveluri într-o zonă exclusivistă din Capitală. Declarația sa de avere arată că locuința a fost dobândită în 2014, tranzacție făcută cu banii pe loc, 540 de mii de euro! Dar în declarația de avere nu prea întâlnești ce vezi cu ochiul liber, au arătat Oana Zamfir și Adrian Ursu, vineri seară, la emisiunea ”Exces de putere”.

Casa ar trebui să aibă 300 de mp, dar e mult mai mare. Documentele notariale arată că imobilul este construit pe patru niveluri, având demisol, parter, etaj și mansardă și este desfășurat pe o suprafață de 450 de metri pătrați.

Clotilde Armand are casă de peste 500 de mii de euro
Același document notarial arată că prețul vânzării a fost 540.000 de euro. Potrivit contractului de vânzare-cumpărare, banii au fost achitați integral în 2014. La momentul tranzacției, Clotilde Armand face precizarea în acte că imobilul constituie bunul său propriu, fiind căsătorită cu Sergiu Moroianu sub regimul separației de bunuri încheiat prin contract prenupțial în 1996.

Sursa:antena3.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație