Adevaruri socante despre istoria romanilor!

dac-pe-cal-620x264

Nu credeam că așa ceva este posibil… Deși aceste pământuri au scos la lumină dovezi ale unei istorii excepționale, sistemul bolnav și agenții anti-români își fac treaba mai bine decât vă închipuiți pentru ca această istorie să nu ajungă la urechile tinerilor români.

Astfel, ieri, vorbind unui grup de 30 de studenți de la jurnalism despre istoria antică și neolitică a acestor meleaguri, am constatat uimit că din cei 30 de tineri, niciunul nu și-a adus aminte să fi auzit vreodată despre cultura Cucuteni, doar unul sau doi auziseră vag despre tăblițele de la Tărtăria iar despre geto-daci știau doar varianta oficială de doi bani: că Traian i-a învins pe daci și că dăcițele s-au cuplat cu militarii și coloniștii romani, din treaba asta rezultând poporul român. Iar faptul că acestea sunt lucrurile pe care le știu majoritatea tinerilor români, nu este din vina lor!…

VEZI SI: S-A DESCOPERIT ALFABETUL DACIC. AFLA CARE II SUNT SECRETELE!

Din punctul meu de vedere situația este dramatică și arată, dincolo de orice semn de întrebare, că oamenii sistemului care decid ce trebuie să cuprindă manualele de istorie, or nu au habar pe ce lume trăiesc, or sunt niște nenorociți care au ca misiune ștergerea identității românilor. Peste toate, profesorii de istorie care nu sunt capabili să iasă din schema idioată a programei școlare și să le vorbească copiilor și despre acele mari adevăruri pe care cărțile de istorie le ignoră, nu-și merită calitatea de dascăli. Pentru că, în acest caz, nu sunt decât niște slujbași fără conștiință.

De ce spun toate acestea? Pentru că nu este acceptabil ca lucrurile excepționale ale istoriei noastre să nu fie cunoscute de copiii și tinerii români.

VEZI SI: Tunelurile secrete ale Romaniei: Triunghiul de Aur al Daciei – reteaua dintre Bucegi, Egipt, Tibet si Centrul Pamantului, dar si Masivul Ceahlau, Godeanu si Sureanu ! Peste 500 de km de tuneluri secrete detine Romania !

Oameni buni, Cultura Cucuteni a fost vârful cultural și social al Europei timp de 1.500 de ani, de acum 7.000 de ani, până acum 5.500 de ani. Cucutenienii aveau case cu etaj și pe piloni, aveau podoabe din aur și unelte din aramă, o ceramică excepțională din toate punctele de vedere, ale cărei motive decorative concurează arta contemporană, cultivau aproape toate cerealele cunoscute, cultivau viță de vie și pomi fructiferi, creșteau animale domestice, aveau o spiritualitate surprinzătoare… Cum să nu dedici pagini întregi acestei culturi în manualele de istorie? Cum să nu faci această cultură un brand de țară? Ei bine, ignoranții și rău intenționații din sistem au grijă ca informațiile despre această extraordinară cultură să nu ajungă la tinerii români!

cucuteni-strip

Apoi, Tăblițele de la Tărtăria sunt recunoscute astăzi de mari savanți străini ca dovezi sigure ale primei scrieri din lume, cu 2.000 de ani mai veche decât cea sumeriană. Este puțin acest lucru? Nu, este un adevăr uriaș! Așadar, cum îți permiți tu, Stat Român, să nu îți asumi această realitate și să dedici bani, specialiști și timp pentru a transmite acest mesaj întregii lumi, prin toate canalele pe care tu, Stat Român, le ai? Nu mai vorbesc de câte pagini ar trebui să îi dedici subiectului în cărțile de istorie destinate copiilor români…

tablitele-de-la-tartaria2

Nu în ultimul rând, cât timp o să mai tolerăm minciuna romanizării dacilor, ca și ignorarea faptului că geto-dacii s-au războit cu romanii încă 200 de ani după înfrângerea lui Decebal sau că Imperiul Roman a ajuns să fie condus de Împărați de Orgine Dacică, cum ar fi Regalianus sau Galerius? Imaginați-vă: sursele latine recunoscute în toată lumea spun, negru pe alb, că la conducerea Imperiului Roman au ajuns, la un moment dat, împărați de origine dacică, iar cărțile noastre de istorie se prefac că nu știu acest lucru sau că nu e important și îl ignoră. Chiar așa? Nu e oare un episod spectaculos? Ba da. Poate nu este pentru oligofrenii din unele instituții ale statului – fie ele politice sau științifice – dar pentru orice om cu o minimă inteligență este important și, în același timp, este deosebit de suspect că nu se vorbește despre acest fel de episoade istorice în cărțile destinate copiilor noștri.

În concluzie, ticăloșia ștergerii identității românilor funcționează din plin, iar stoparea acestei agresiuni trebuie să vină din spațiul „civil”. Dacă doar dați mai departe informațiile pe care cercetătorii loiali acestui neam le fac publice, este deja un mare câștig. Într-o zi, nimeni nu o să mai poată ignora aceste realități! – Autor: Daniel Roxin

VEZI SI: Tradiţia spirituală dacică şi istoria furată a poporului român

8 comments

 1. George Judianu

  Urmaresc cu deosebita atentie aceasta tema despre asa zisa romanizare si implicit formarea poporului roman .Apreciez foarte mult zbaterea d-lui Daniel Roxin de a scoate la lumina si a demonstra ceea ce este mai mult decat evident si de bun simt ; – poporul roman este continuatorul neamurilor daco-getice .Am acum aproape 60 de ani si imi aduc aminte ca si pe timpul meu am fost indoctrinat de aceeasi teza : -miracolul formarii poporului roman din incrucisarea intre daci si romani ! ; o singura dilema mai am si anume , oare cat timp vom mai putea suporta acest neadevar si cum vom putea noi, cei din ce in ce mai multi care ne-am trezit, sa impunem adevarul despre istoria neamului nostru .

  • Din pacate acum sunteti indoctrinat, nu cand erati in scoala. Teoria antiromanizare este o teza antiromaneasca, provenita initial din propaganda maghiara si mai tarziu din cea sovietica. Motivatia acestei propagande e aceea de a continuitatea populatiei daco-romane pe teritoriul Romaniei, pentru ca descoperirile arheologice care demonstreaza fara urma de indoiala locuirea neintrerupta a Romaniei apartin in proportie covarsitoare unei populatii romanizate (in Oltenia, Muntenia si Transilvania).

 2. Daniel Roxin e binecunoscut ca un fanatic feroce al zeificarii neamului, fara a avea vreo cat de mica dovada. Faptul ca nu s-au gasit in Mesopotamia scrieri mai vechi decat cele sumeriene, nu inseamna obligatoriu ca ele nu au existat, ci doar ca nu au fost inca descoperite. Exista in Orient cariere de cremene exploatate in urma cu 40.000 de ani, dar domnia sa nu pare sa fi auzit decat de daci, romani, Cucuteni si Tartaria. Fanatismul desantat naste mituri si ,,adevaruri,, existente doar in mintea fanaticului. In fapt, el e constient ca noi, romanii, nu avem absolut nimic senzational si supereroic fata de alte popoare europene. Domnia sa nu aminteste de civilizatia europeana ajunsa atat de departe, in comparatie cu Romania ortodoxa, saraca lipita pamantului si aflata inca la stadiul plugului de lemn… Acestea si multe alte lucruri tradeaza o puturosenie si o prostie infioratoare a romanilor, care, fac scandal ca dau bani la doctori, dar ofera cu generozitate sume fabuloase Bisericii Ortodoxe, care nu-i poate trata de boli si saracie. De ce un popor inteligent si-ar vinde tara, toate pamanturile, de ce si-ar fi ras de pe fata pamantului toata industria si agricultura, asa comunista cum era? De ce un popor viteaz s-ar fi lasat asuprit secole si milenii de catre toti strainii? Au purtat razboaie si rascoale pe ici, pe colo, care au fost aimple focuri de paie. Apoi au urmat mereu alte decenii si secole de intuneric si asuprire… De ce un popor inteligent si curajos ar trai resemnat la toate furturile politicienilor si functionarilor din aparatul de stat? Simplu : e un popor de lasi si tradatori si asa a fost in toate timpurile cunoscute…

 3. Domnul Daniel Roxin sa puna putin mana pe Adevar si sa se lepede de fanatism si Minciuna ,,patriotica,, . Si eu sunt roman get-beget, dar iubesc mai mult adevarul decat propaganda patriotica mincinoasa si penibila. Domnia sa vrea sa faca din stramosii romanilor buricul civilizatiei universale. Si, pe langa asta, el si alti ,,patrioti,, vor sa plasesze poporul din Carpati in ipostaza de cel mai vechi. Ii recomand sa se informeze despre vestigiile arhitectonice de la Gobekli Tepe! Sa analizeze extraordinarele orase moderne de pe Valea Indusului, cum au fost de exemplu Mohenjo Daro si Harappa, unde casele nu erau din lut, ci din caramida, dotate cu incaperi moderne, bai proprii, canalizare individuala si comuna, strazi pavate modern, iar scrierea ramasa necunoscuta si nedescifrata pana in prezent. Vechimea distrugerii celor doua orase e plasata prin metoda C-14, la 2500 de ani i.e.n. ! Atunci au fost distruse!! Dar cand au fost construite nu stie nimeni… Nici macar nu se stie ce civilizatie le-a construit. Aspectul uluitor de modern al constructiei si organizarii oraselor, tradeaza o evolutie fata de care dacii nostri ai acelor vremuri apar ca niste simpli barbari si primitivi. 2500 i.e.n. inseamna acum 5000 de ani, adica pe timpul culturii Cucuteni. Insa diferenta de evolutie este astronomica! Pe cand Mohenjo Daro si Harappa au disparut, la Cucuteni stramosii nostri abia isi confectionau ceramica lor neolitica… Dar Ierihonul? Disparut de cel putin 10.000 de ani! Ce inseamna primitivismul stramosilor nostri in comparatie cu toate aceste infloritoare civilizatii stravechi?… Fac o mica precizare : civilizatiile care au locuit in Mohenjo Daro, Harappa si alte orase de pe Valea Indusului, au construit acele orase avand cunostinte tehnico-stiintifice remarcabile. Cate milenii le-au trebuit sa ajunga la acel stadiu de evolutie, ca doar n-au evoluat peste noapte! Asadar, cand s-au aflat in stadiul de primitivism si inceput de evolutie? Ce vechime de existenta aveau acele civilizatii…? Ce reprezinta vechimea popoarelor din Dacia, fata de vechimea civilizatiilor Orientului? Dar civilizatia care a construit si locuit la Tiwanaku si Puma Punku? Dacii au fost mai vechi decat aceasta comunitate sud-americana? Nu pricep de ce vrem sa ne plasam noi stramosii in postura de buricii antichitatii, cand realitatea este alte civilizatii au existat si evoluat cu mult inainte… Fanatismul dauneaza adevarului si obiectivitatii. De asta traim si ne complacem in minciunile multimilenare…

 4. cine se gindeste la trecutul acestei tari ,se gindeste cu siguranta la viitorul ei.
  tradatorii si ignorantii care azi cred ei ca educa copii sint cel mai mare rau pentru acest popor.
  asa vom disparea ,fara identitate ,fara sentimentul apartenentei la acest pamint care ne hraneste si ne rabda,pamintul in care sint stramosii nostri sipe care lesne il vindem la straini cu tot cu oasele lor,cu istoria noastra.

 5. Ba bla bla eram cei mai tari dintre cei mai tari si? la ce ne ajuta asta in prezent? nu suntem in stare sa construim o autostrada, sa avem cateva avioane de lupta performante sau sa avem salarii macar la jumate din cat au in west. In rest numai rahat de cat de buni suntem si am fost. Sunt patriot imi iubesc tara dar lasati istoria ca e buna de nimic. Cu nasul pe sus nu facem nimic daca nu punem mana sa luptam.

  • d-asta prostule nu esti in stare sa ridici capul ca au grija altii sa ti-l ingroape si tu care esti mai prost ca noaptea mai si semnalizezi ;cu d-astia ca tine care habar n-au pe ce planeta se afla isi fac altii chenzina sclavule contemporan ; istoric vorbind daca exista dovezi clare de ce noi romanii le renegam si ne renegam istoria ;pe noi doar limba ne tine uniti de fapt singura legatura intre istorie si realitatea cotidiana ;d-asta vorbesta bah romaneste ca ai avut stramosi tari in coaie nu doar in clanta ; nici nu meriti sa vorbesti romaneste tu si astia ca tine dezradacinatule ,bozgore de fapt ;cunoasterea istoriei se imbina perfect cu cei 7 ani de acasa daca n-ai esti delicvent si devii bataia de joc a tuturor cu care conversezi ;daca toti am avea cei 7 ani de acasa anume respect pentru stramosi si istorie n-am permite nimanui sa ne calce pe cap si doar uniti poti reusi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *