“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Adevărul incredibil a ieșit la iveală. Ungurii, la un pas să ne ia Ardealul!

harta romania 350x255 1

Ungurii au fost la la un pas să ne ia Ardealul! Adevărul incredibil a ieșit la iveală abia acum. Totul este explicat foarte bine detaliat într-o carte care abia a apărut pe piață și care se numește „Zori Însângerate.” Cartea „Zori Însângerate”, scrisă de colonelul (r) Tudor Păcuraru și conf. univ. dr. Florian Bichir, este de luni, 12 aprilie, disponibilă pe piață. Are la bază documente declasificate ale SRI din martie 1990.

Mai exact, evenimentele de la Târgu Mureș, care s-au desfășurat sub egida Planul „Virradat” \ „Aurora Zorilor”

Planul a fost creat de liderili de la Budapesta, care au trecut pe la „universitățile kominterniste, KGB-iste și GRU-iste” de la Moscova. Obiectivul final era adjudecarea Ardealului.

„Cartea Zori însângerate este dedicată ofițerilor români, contraspioni și antiteroriști care, năpăstuiți de propriul Guvern, au ales să-și facă datoria față de Patrie cum au putut mai bine, sub huiduielile gloatei isterizate”, spun coautorii.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.