ADEVĂRUL despre sinuciderea CRISTINEI ȚOPESCU: “IAU UN SOMNIFER PUTERNIC, NU MAI REZIST ÎN LUMEA ASTA”! TOTUL a ieșit la iveală

Ultimului mesaj pe care Cristina Țopescu l-a trimis unui amic pe Whatsapp înainte să moară ar acredita ipoteza unei sinucideri, potrivit cancan.ro.

”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta”, ar fi fost mesajul transmis de realizatoarea tv.

SMS-ul a fost trimis anul trecut, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

Cu două ore înainte îi scrisese aceluiași amic: ”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Vezi: 3 săptămâni să nu o caute nimeni şi după ce se află că a murit să-i fie toți cei mai buni prieteni – asta înseamnă neam de bocitoare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *