Adevărul despre Rareș Bogdan. Ce studii are, ce avere și cine e soția lui

Rareș Bogdan este unul dintre cele mai cunoscute persoane din spațiul public. Acesta a decis să părăsească postul de televiziune Realitatea TV pentru a intra în politică. Totuși puțini sunt cei care știu ce studii are la bază acesta.

Ce studii are Rareș Bogdan
Fostul jurnalist a urmat cursurile Liceului Teoretic „Lucian Blaga” și a finalizat Facultatea de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Acesta are un master în Științe Politice.

Cum a intrat în televiziune
El a fost ziarist la „Ziua de Ardeal”, iar în anul 2004 a înființat alături de un prieten cotidianul „Ziua de Cluj”, unde a scris timp de șapte ani editoriale.

În anul 2012, Rareș Bogdan s-a mutat în Capitală și s-a angajat la Realitatea TV, unde s-a aflat la cârma mai multor emisiuni.

Cu ce se ocupă soția sa, Florina Bogdan
Soția lui Rareș Bogdan a fost, pentru o perioadă, stewardesă după spusele soțului ei.

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

Citiți și:  Este razboi pe fata. Orban a lansat un atac FARA PRECEDENT la adresa lui Rareș Bogdan

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”

Florina mai administrează alte afaceri ale familei, cum ar fi o florărie şi o cafenea la Cluj-Napoca, precum şi o sală de fitness la Bucureşti.

Ce venituri au soții Bogdan
El şi soţia sa, Florina, deţin un teren intravilan de 9.100 metri pătraţi în Alba Iulia şi altul de 2.349 metri pătraţi în Voluntari, un apartament de 100 metri pătraţi în Cluj-Napoca şi o casă de 321 metri pătraţi amprenta la sol în Voluntari. Cei doi deţin o colecţie de tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro şi “argintărie” de 15.000 de euro.

Citiți și:  Rareş Bogdan tună înaintea întâlnirii coaliţiei: Soarta lui Florin Cîţu a fost decisă

Rareş şi soţia sa, Florina, au aproximativ 60.000 de euro în conturi, dar şi datorii la bănci de 349.244 euro.

Atunci când lucra la Realitatea, Rareş Bogdan a realizat venituri salariale de 276.000 de lei de la, dar şi 21.633 de lei în calitate de consultant al companiei Trend Communication SRL. Dividendele încasate în calitate de acţionar, cu 30%, s-au ridicat la 280.854 de lei. Pe lângă aceste venituri, Rareş Bogdan a încasat, în calitate de consultant de imagine, suma de 166.615 lei de la SC Phoenicia Express SRL. În total, Rareş Bogdan a câştigat 745.102 lei într-un an, adică 62.091 lei (aproximativ 13.500 euro pe lună).

LASA UN COMENTARIU