“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

ADEVARUL despre “puterile divine” ale PREOTULUI POMOHACI – Ce lucruri INTERZISE facea in Biserica si IMPRESIONA ENORIASII

Considerat un duhovnic plin de har, preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci pare să aibă veleităţi de magician, reuşind să uluiască enoriaşii, cu ajutorul unor manevre incredibile.

Amănunte incredibile ies la iveală, despre metodele neortodoxe la care apela Cristian Pomohaci pentru a-i prosti pe credincioşi. Atunci când nu cânta pe scenă şi nu agăţa minori pe stradă, preotul Pomohaci ţinea în biserica sa slujbe de exorcizare, deschidea Biblia ca să afle viitorul clienţilor şi încasa bani ca să se roage pentru sănătatea acestora.

De fiecare dată, preotul reuşea să îşi uimească musafirii, demonstrând că datorită “harului” său ştia aproape totul despre fiecare în parte. Era suficient ca cineva să se apropie de Pomohaci, că acesta îi spunea, pe scurt, din ce zonă a ţării venea, care erau problemele apăsătoare şi de ce boli grave suferea. “Minune!”, spuneau credincioşii. Şi băgau mâna adânc în buzunar, ca să aibă leac rugăciunile părintelui.

VEZI SI: Seria SECRETELOR bine pastrate de preotul POMOHACI! – Detaliile uimitoare au iesit la iveala dupa SCANDAL

Se pare, însă, că “sfântul” Pomohaci nu primea informaţiile despre enoriaşi de la Dumnezeu, ci de la trepăduşii pe care îi ţinea pe lângă el – copii, tineri şi vârstnici – pe care îi avea infiltraţi prin mulţime, pentru a strânge informaţii. Aşa că, în momentul în care victima escrocheriei ajungea în faţa preotului care ghicea viitorul “deschizând cartea”, avea parte de o surpriză de proporţii: preotul ştia aproape totul despre ea! Şi pleca acasă cu sufletul plin şi buzunarul gol… (Articol preluat de AICI)

VEZI SI: POMOHACI nu este SINGURUL! Un alt PREOT implicat intr-un SCANDAL RUSINOS – ACUZAT CĂ ABUZA STUDENTII de la TEOLOGIE

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.