Adevarul despre MOARTEA fostului rector Ioan Dzitac: „Știrile care leagă decesul de vaccin sunt FALSE!”

Soția profesorului universitar Ioan Dzitac care a murit după ce a fost injectat cu vaccinul anti-Covid-19 transmite că nu există nicio legătură între vaccin și deces, cauza decesului fiind afecțiunile cardiace de care suferea de mulți ani. „Si…ca o completare…si eu ma vaccinez!”, spune soția fostului rector, Simona Dzitac.

„Dragi prieteni

Au aparut in cursul zilei de astazi tot felul de stiri false in presa si televiziune privind decesul sotului meu, Dzitac Ioan! Fac precizarea ca aceste stiri care leaga decesul sotului meu de vaccinul anti-COVID de la Pfizer SUNT FALSE! Sotul meu a fost bolnav de inima de multi ani si acesta a fost motivul pentru care a decedat! Va rog sa nu luati in seama stirile false care apar in diverse surse! Iar, celor care difuzeaza astfel de informatii, va rog sa lasati familia sa-si planga necazul si nu mai inventati tot felul de informatii care sa induca lumea in eroare! Sunteti penibili! Si…ca o completare…si eu ma vaccinez!”, a scris soția profesorului, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!