Adevarul despre gruparea „Nationalistii Autonomi Timisoara”

Articol de Serban Suru

Articol pentru cei interesaţi cu adevărat de ştiri politice nu doar de poze.

CUM SE ACŢIONEAZĂ PENTRU COMPROMITREA ŞI ACUZAREA MIŞCĂRII LEGIONARE DE AZI, de către „naţionaliştii autonomi”, iar unii proşti şi cretini cu vederi aşa-zis legionare îi consideră „victime” şi îndeamnă ca idioţii la susţinerea acestora. De o săptămână se discută în mass-media cazul premierii ţigăncilor din Banat care vor face dovada că s-au sterilizat. idee a „naţionaliştilor autonomi” – Timişoara. (aici un link despre caz: http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/scandalul-sterilizarii-femeilor-rome-continua-un-membru-al-gruparii-nationalistii-autonomi-timisoara-audiat-290020.html).

Dar cine sunt „naţionaliştilor autonomi”?

 

Asemenea grupări au apărut iniţial în occident, în Germania şi se au ca elemente de bază neînregimentarea politică, anonimatul, lupta în plan politic într-un mod cât mai individual cu putinţă (sic) etc.
Cităm „Naţionalismul autonom reprezintă o formă de agitaţie, care s-a dezvoltat în ultimii ani în interiorul mişcării naţionaliste din Germania . Prin naţionalist autonom se înţelege o privire proprie asupra lumii.

Ideea de bază este un fel de activist “Do it yourself”, adică cineva care realizează activ şi în primul rând creativ munca politică fără a fi nevoit să se lege de o organizaţie stabilă. Aceasta are unul dintre avantaje faptul că structurile, care nu există deloc, nu pot fi urmărite sau interzise, şi printre altele au activiştii mai multă libertate de a îşi folosi propria creativitate în activităţile sale.”

Naţionalismul autonom de la noi a fost promovat de Claudiu Cristian Popa din Timişoara care este la ora actuală liderul „autonomilor”.

Acesta s-a născut la 7 iulie1976, in localitatea Sânnicolau Mare din judeţul Timis.  Iniţial, la sfârşitul adolescenţei şi începutul maturităţii, a cochetat cu fenomenul legionar. Apoi a renunţat şi s-a apucat de droguri inclusiv trafic. A fost prins şi condamnat la 11 ani de închisoare. A început executarea pedepsei în 6 Dec. 2002. În 11.06.2006, după 3 ani şi 7 luni de puşcărie, a fost graţiat alături de alţi 2 deţinuţi de către Preşedintele Băsescu. Ca să nu fie condamnat la mai mult de 11 ani şi-a turnat toţi partenerii de trafic de droguri ( a se vedea: http://jurnalul.ro/stiri/observator/cazul-popa-ce-n-a-stiut-traian-basescu-7912.html).
După ieşirea din puşcărie devine „cuzist” adică adept al doctrinei lui A.C. Cuza şi pe ici pe acolo prin punctele esenţiale „naţional-socialist” adică nazist dar se declară şi „naţionalist autonom”. Face siteuri, bloguri, reviste pe internet etc. despre „naţionaliştii autonomi”, nazism şi cuzism. Dar scopul nedeclarat ESTE ACELA DE A INDUCE IDEEA, FALSĂ BINEŢELES, CĂ MIŞCAREA LEGIONARĂ ESTE O ORGANIZAŢIE DE TIP NAZIST şi CĂ FONDATORUL EI; CORNELIU ZELEA CODREANU; A FOST UN ADEPT AL LUI HITLER! De ce oare? Simplu, pentru a se putea PUNE SUB ACUZARE MIŞCAREA LEGIONARĂ!. 
Claudiu Cristian Popa şi-a făcut din asta o datorie faţă de serviciile care i-au facilitat graţierea, minţind-ul pe Traian Băsescu. Am discutat chiar şi la telefon cu Claudiu Cristian Popa, am urmărit cu atenţie siteurile şi blogurile lui, iar concluzia a fost cea prezentată mai sus. Culmea tupeului, puşcăriaşul a afirmat că i s-a făcut o înscenare cu drogurile pentru că era simpatizant legionar!!! Iar acum, evreul-german William Totok, ziarist, originar din România şi fost membru al Comisiei Internaționale pentru Studierea Holocaustului în România, colaborator cu FECER şi membru în consiliul ştiinţific al „Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” poate să jubileze căci colaboratorul său indirect, puşcăriaşul Claudiu Cristian Popa, şi-a făcut datoria, iar el ziaristul are ce „demonstra”. Citiţi aici: http://m.rfi.ro/articol/stiri/politica/cine-sunt-nationalistii-autonomi-timisoara.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile