ADEVĂRUL DESPRE FOTOGRAFIA CU LIVIU DRAGNEA DIN ÎNCHISOARE

Internauții vuiesc pe seama unei poze în care se presupune că a fost surprins Liviu Dragnea, chiar în celula sa. Un specialist a examinat instantaneul și explicat pentru CANCAN.RO dacă, într-adevăr, poza este reală.

Sunt ultimele zile de carantină ale lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, apoi comisia penitenciarului va stabili dacă fostul președinte al PSD îșii va ispăși pedeapsa acolo sau va fi mutat. Sunt șanse foarte mari ca fostul ldier PSD să fie mutat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava.

Între timp, o presupusă poză cu Dragnea, aflat în celulă, circulă de câteva zile pe internet. În imagine se vede că ar fi îmbrăcat într-un trening, cu ochelari, iar coleg de celulă i-ar mai fi încă un bărbat.

”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta.

Irina Tănase a confirmat vizita la vorbitor pe care a efectuat-o, sâmbătă, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este încarcerat, dar a susținut că aceasta s-a desfășurat în interiorul programului, începând cu ora 18.00. În acest sens, iubita fostului președinte al PSD ne-a trimis programarea vizitei pentru data de 08.06.2019. Conform documentului atașat, sâmbătă, la Liviu Dragnea în vizită aveau dreptul să vină: Irina, o altă persoană adultă, precum și doi minori.

”Menționăm că vizita pe care a avut-o doamna Tănase Irina la Penitenciarul Rahova s-a încadrat în programul de vizite prevăzut de Regulamentul Penitenciarului Rahova întrucât a fost realizată la orele 18.00 (…) În acest sens, anexăm programarea vizitei doamnei Irina Tănase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizită care s-a realizat potrivit programării penitenciarului, adică la ora 18.00. Pe cale de consecință, nu poate exista nicio bănuială cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arată în adresa trimisă de Irina Tănase.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile