Adevărul ascuns despre Viorica Dăncilă! Informații nespuse până acum ies la iveală. Cine a votat, de fapt, cu ea

Nu s-a mai întâmplat asta niciodată în cadrul alegerilor prezidențiale. Viorica Dăncilă a reușit un adevărat record pentru PSD. S-a aflat acum. Incredibil cine a votat, de fapt, cu ea.

Alegerile prezidenţiale din acest an au fost primele în care candidatul PSD nu a reuşit să se impună în Moldova. Klaus Iohannis a câştigat, cu excepţia Botoşaniului, toate judeţele din regiune. În Iaşi, capitala istorică a Moldovei, candidata PSD, Viorica Dăncilă, a reuşit să se impună doar în secţiile de votare în care au votat deţinuţii, relatează Ziarul de Iaşi.

Municipiul Iaşi, oraş în care preşedintele Klaus Iohannis şi Dan Barna au reuşit să obţină primele două locuri, era câştigat în primul tur al alegerilor din 2014 de candidatul PSD cu peste 40% din voturi.

Citiți și:  Năpârlește și ariciul de râs! Ghiță, prostul PSD, atacă din nou! A dat o declarație de lămurire a propriei declarații!

În acest an, singurele secţii de votare în care candidatul PSD s-a impus au fost cele în care au votat deţinuţii de la penitenciarele din oraş.

LASA UN COMENTARIU