“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Adevarata “victima” a ATACULUI TERORIST DIN LONDRA: Femeia musulmana care vorbeste la telefon si trece nepasatoare pe langa un mort

tty

Multi “rasisti” au afirmat ca victimele atacului terorist din Londra au fost fost oamenii care au fost calcati de masina si cei injunghiati.

Presa internationala si cea din Romania spune ca nu-i asa. “Adevarata victima” a fost gasita de presa “corecta politic” si este nimeni alta decat femeia musulmana care vorbeste la telefon si trece nepasatoare pe langa victime.

Pai se poate altfel? Cum sa nu fim toleranti si sa nu tinem partea imigrantilor?

Uitati un articol din ziarul “Click” aici:

A fost socotită indiferentă, dar adevărul despre musulmana de pe Podul Westminster e altul

 

Groaza a pus stăpânire pe Londra miercuri, 22 martie, când în centrul capitalei Marii Britanii a avut loc un atentat terorist revendicat de ISIS. Până la această oră, cinci persoane au murit și 40 au fost rănite.

Un bărbat de 52 de ani, profesor de engleză și tată a trei copii, a trecut la Statul Islamic și a acționat conform credinței propagate în gruparea teroristă. Acesta a intrat cu mașina în pietonii care se plimbau pe Podul Westminster, iar apoi a mers la Casa Parlamentului, acolo unde a înjunghiat mortal un polițist.

După ce a trecut cu mașina peste mulțime, s-a dezlănțuit teroarea. Zeci de oameni întinși pe caldarâm, plini de sânge, alții morți, groază, panică și neputință- acestea au fost “ingredientele” zilei desprinsă parcă din filmele de groază.

Cei care au scăpat nevătămați au sărit degrabă în ajutorul celor aflați în situații limită. Pe lângă eroii zilei, ceea ce a atras atenția a fost o imagine surprinsă de un fotograf care se afla întâmplător în apropierea fluviului Tamisa cu gândul de a imortaliza câteva cadre cu Parlamentul, notează Daily Mail.

O femeie musulmană, cu telefonul în mână, trece pe lângă o victimă care primește primul ajutor, fără a-și îndrepta privirea către ea. Fotografia a ajuns pe internet, acolo unde utilizatorii de social media s-au grăbit să o blameze pe femeie și să o catalogheze drept indiferentă. Unii au avut chiar cuvinte extreme de dure la adresa ei, considerând că a fost nepăsătoare la magnitudinea tragediei care se petrecuse chiar sub ochii ei.

 

Reacția femeii
“Sunt șocată de cum am fost catalogată și despre ce circulă în mediul online despre mine. Celor care au interpretat și comentat aș vrea să le spun nu doar că am fost devastată de faptul că am fost martora unei asemenea tragedii, ci și că a trebuit să fac față șocului de a-mi găsi poza peste tot pe internet de cei care nu au putut vedea mai departe de ținuta mea, care au tras concluzii bazate pe ură și xenofobie. Gândurile mele erau de îngrijorare, tristețe și teamă. Ceea ce nu arată imaginea este că am vorbit cu ceilalți martori pentru a încerca să văd dacă pot ajuta cu ceva, chiar dacă erau destule persoane care făceau deja asta”, a declarat tânăra în cauză pentru Daily Mail.

Femeia avea telefonul în mână pentru că își anunța familia că este în regulă. Mai mult, aceasta a jutat o doamnă în nevoie să ajungă la stația de metrou Waterloo.

VEZI SI: REACTIA UIMITOARE a MUSULMANCEI care a trecut INDIFERENTA pe langa victimele ATACULUI TERORIST din Londra – Se plange de DISCRIMINARE si XENOFOBIE!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.