ADEVĂRATA MASCARADĂ DIN SPATELE EMISIUNII WOWBIZ

adevarata-mascarada-din-spatele-emisiunii-wowbiz_444489

Un fost sunetist al emisiunii WowBiz face dezvăluiri șocante despre Leo de la Strehaia și invitații emisiunii.

Un fost sunetist de la Kanal D, a rupt tăcerea și s-a hotărât să spună tot adevărul din spatele emisiunii WowBiz și despre regiile care sunt făcute cu Leo de la Strehaia.

Potrivit siteului aflășitu.ro, tot ce se întâmplă în această emisiune este un adevărat scenariu, iar banii pe care îi aruncă Leo de la Strehaia prin platou nu sunt reali ba mai mult, aceștia ar fi hârtii trase la xerox. Iar ca totul să pară cât mai real, invitații emisiunii vin pe platoul de filmare cu trei ore înainte și fac repetiții despre cum se va desfășura emisiunea.

Pe lângă toate aceste lucruri, dansatoarele emisiunii sunt plătite cu 150 de ron pe emisiune iar Leo este plătit în funcție de punctele de audiență pe care le face în seara respectivă la emisiune. Tot ce se întâmplă în cadrul acestei emisiuni este o adevărată mascadară, pentru a prostii poporul cu televizorul.

Toate aceste declarații făcute de către fostul sunetist al emisiunii WowBiz au stârnit diferite reacții în rândul telespectatorilor emisiunii respective deoarece mulți se așteptau ca această emisiune să fie un scenariu bine regizat și doar cei mai naivi cred că acestea sunt doar minciuni spuse de un fost sunetist.

Leo de la Strehaia a creat o adevărată controversă în ceea ce privește relația amoroasă cu Renata și mama ei, lupta între mamă și fiică pentru cuceritorul Leo a creat adevărate scandaluri în direct, amenințări și înjurături ca la ușa cortului. Cât va mai ține acest teatru slab regizat depinde doar de audiența pe care o face Leo prin intermediul acestei emisiuni.

Datorită acestei regii bine puse la punct, în luna iunie, emisiunea WowBiz a fost lider de piață având un număr de 937.000 de spectatori, depășind posturile concurente Antena 1 și ProTV. Postul Antena 1 difuzează în același cadru orar emisiunea Un Show Păcătos care a căzut pe locul al treilea.Show-ul de la Kanal D, a iscat o mulțime de controverse mai mulți cetățeni depunând plângeri la Consiliul Național al Audiovizualului, deoarece în timpul emisiunii au fost prezentate aspecte intime din viața amoroasă a lui Leo.

VEZI SI: SECRETUL URIAȘ PE CARE ÎL ASCUNDE UE: „POATE CONTROLA MILIARDE DE OAMENI”

23 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU