fbpx
Filme Online Subtitrate

Adela Popescu nu se întoarce la „Vorbește lumea”. În ce emisiune va apărea vedeta de la Pro TV

Timp de mai mulți ani, Adela Popescu a fost moderatorul emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată în fiecare zi de luni până vineri la PRO TV. Cu mici întreruperi în timpul perioadelor de maternitate, ea a fost prezentă pe micul ecran, aducând bucurie telespectatorilor în fiecare dimineață, alături de colegii ei de platou.

Adela Popescu a absentat și în timpul perioadei în care a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Cabral Ibacka. Chiar dacă mulți se așteptau să o vadă revenind în emisiunea „Vorbește Lumea” după încheierea acestui proiect, acest lucru nu va avea loc.

Adela Popescu nu se întoarce la „Vorbește lumea”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Adela Popescu nu mai revine la „Vorbește lumea”

Astfel, în sezonul de toamnă, Adela Popescu nu va reveni la cârma emisiunii. În acest nou sezon, gazdele vor rămâne aceleași, respectiv Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel, conform anunțului făcut în cadrul lansării programului de toamnă de la PRO TV.

Cu toate acestea, Adela Popescu va face o apariție într-o altă emisiune de la PRO TV, aceasta fiind invitată. Ea a fost deja înregistrată pentru emisiunea „Săriți de pe fix”, prezentată de Cabral Ibacka, care va avea premiera pe 14 septembrie.

Într-un teaser al noii emisiuni, Adela Popescu apare îmbrăcată într-o ținută albă, legată cu o coardă, și se aude spunând „Sunt celebră, scoate-mă din platou!” conform informațiilor oferite de Fanatik.

Alte vedete precum Cosmin Seleși, Andreea Marin, Cătălin Moroșanu și Ana Baniciu, vor fi, de asemenea, invitate în cadrul emisiunii „Săriți de pe fix”.

Credit foto: Instagram

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.