Acuze grave lansate de celebra prezicatoare Maria Ghiorghiu. „Cu cine să mă lupt? Sunt prea puternici și nu fac faţă”

Maria Ghiorghiu și-a pierdut soțul pe 19 septembrie. Bărbatul era internat în spital, iar medicii au trecut că a murit răpus de coronavirus. Celebra prezicătoare este, însă, sceptică. Susține că bărbatul nu avea niciun simptom.

Maria Ghiorghiu a anunțat, zilele trecut, pe blogul personal că soțul ei, Mihail, de profesie avocat, a pierdut lupta cu viața. În vârstă de 70 de ani, bărbatul era internat într-un spital din Iași. Cunoscuta prezicătoare a scris un mesaj dur, prin intermediul căruia susține că partenerul de viață nu a fost ucis de coronavirus. O acuză extrem de gravă!

“Soțul meu a facut stop cardio-respirator și mi s-a spus că avea cancer la plămâni și la ficat, deși niciodată nu a fumat și nu s-a plâns. Dar a fost trecut la COVID-19 de Spitalul Oblu din Iași, sectia COVID-19, în condițiile în care nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA (n.r. – tensiune arterială) mare, puls accelerat și o bronșită cronică, dar și un diabet ușor, fără insulină. Iar pentru mine este extrem de dureros. Nici măcar nu pot să mi-l îngrop creștinește și nici nu am voie să-l conduc pe ultimul drum sau să ies din curte 14 zile, deși sunt perfect sănătoasă! Cu cine să mă lupt? Sunt prea puternici și nu fac faţă”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Soțul Mariei Ghiorghiu a fost înmormântat, luni, la cimitirul din Tecuci, localitatea lui natală.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare
Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Gandul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *