Acuze grave după înlăturarea lui Nicolae: Dragnea vrea să elimine orice formă de critică la adresa Sistemului

Parlamentarul PMP Gelu Vișan atrage atenția că Dragnea vrea să elimine orice formă de critică la adresa Sistemului, dar și a sa, din partid. Chiar dacă aceste cuvinte vin de la un rival politic ele par mai adevărate ca oricând având în vedere ce s-a întâmplat ieri cu Șerban Nicolae.

”Cucuveaua a tras de lanț, iar zgarda cu țepi de la gâtul cățelușului Dragnea i-a intrat în piele; dureroasă povestea cu TelDrum, dar și cu Combinatul de porci. Dragnea e bun de pușcărie, iar Cucuveaua și Arianul, cei care țin dosarele în sertar, mai au nevoie de sluga cuminte. Trebuie să elimine din PSD orice formă de disidență la adresa Sistemului, iar cățelușul devine Ayatolah în propriul partid. Mâne va încerca să elimine din poziții pe Lia Olguța Vasilescu, Serban Nicolae, Viorel Stefan, ministrul Finanțelor, nici Gabrielei Firea nefiindu-i prea bine.

O adevărată mișcare de forță, prin care Dragnea vrea să elimine orice formă de critică la adresa Sistemului, dar și a sa, din partid. Ce nu știe (sau știe) cățelușul, că, după aceea, mai mulți lideri locali ai PSD-ului vor lua drumul arestului, culminând cu debarcarea sa odată cu începerea sesiunii parlamentare de toamnă, când va fi inculpat și condamnat”, scrie pe Facebook Gelu Vișan.

Cât despre PNL, el consideră că Predoiu, eternul candidat care se retrage, a primit ordin și s-a conformat. Mai exact, președintele PNL este micul Bușoi, Farmacistul care a știut să protejeze mafia Sistemului băgată până-n gât în sănătate.

”Până și Antonescu- Porumbacu, speriat de jocul de cărți și de strigătele de durere din vreun hotel, a sărit repede să declare că Sistemul e cel mai bun, că Bușoi e calea, și că Iohannis e rasă superioară. Sistemul i-a rezolvat și pe ei. Cam aceasta e situația politică sau, mai bine zis, cam acesta e raportul pe Unitate la zi. Doar tâmpiții mai credeau că Sistemul s-a retras din câmpul tactic; e în plin proces de revenire în forță și de a conduce și mai puternic toată România. Restul? Praf în ochi…”, a adăugat Vișan. Sursa: sokant.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/