Acuze grave ale unui polițist care și-a dat demisia: „Aveți grijă de voi, căci Statul și Poliția Română nu o vor face!”

Azi mi-am dat demisia de la Poliția Română!

Întotdeauna am apărat omul de rând, fapt pentru care am luat decizia, în 2011, de a face parte din Politia Română!

Am fost printre puținii polițiști din România care nu au dat amenzi pentru mască știind ca este ceva nelegitim, care încalcă drepturile cetățenești! Pentru acest fapt nu mi-am primit salariul întreg ci doar 50% timp de 5 luni de zile! Ca sa vedeți câtă dreptate exista in lumea asta al naibii de ,,democratică”…

Am fost printre puținii polițiști din România care au pus tot timpul cetățeanul pe primul loc si nu politicianul…Fapt pentru care șeful meu ma tot amenința că dacă nu fac cum mi se ordonă voi fi dat afară…Uite ca mi-am dat eu demisia inainte sa imi ceara el să demisionez!

Am fost printre puținii polițiști care au avut curajul sa iasă tot timpul în față și sa spună NU nedreptății… Iar pentru asta multi ,,colegi” si-au facut cruce când am iesit pentru ultima dată din secția de poliție!

Nu regret că m-am facut polițist și cu atât mai mult că am încercat să fac din institutul de Poliție un institut dedicat cetățeanului si nu politicianului! Merg inainte cu capul sus si cu sufletul împăcat căci pentru dreptate si pentru cetatenii acestei țări am luptat si voi lupta în continuare!

Aveti grija de voi căci Statul si Poliția Română nu o vor face! „(Sursa: Facebook Gabi Dumitrescu)

Într-un cometariu, fostul polițist îi răspundea unei cititoare:

Să stiți ca cetățenii mi-au pus pe masa pâinea timp de 10 ani de zile… Si le rămân veșnic îndatorat!Dacă dumneavoastră credeți că sunt prost ca mi-am dat demisia din poliție și ca am renuntat la ,,salariile foarte mari” va rog sa va gânditi si la faptul că ma simteam ca un sclav în propria meserie!Nu doar banii conteaza in viata… Niciodata nu m-au interesat banii ci sa ii ajut pe cei din jurul meu! Si am crezut ca pot sa o fac ca polițist dar m-am înșelat!

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!