ACUZATII TERIBILE după moartea unui primar din Dolj: ”Un medic celebru mi-a omorât tatăl!”


După moartea primarului comunei Podari din județul Dolj, Constantin Gheorghiță, fiul acestuia spune că tatăl său a fost omorât.

Reamintim că, bărbatul în vârstă de 69 de ani s-a stins din viață în urma unei intervenții de montare a unei valve la inimă. În timpul operației au apărut niște complicații, iar medicii nu l-au mai putut salva.
Ulterior, fiul bărbatului face acuzații șocante. Acesta a declarat că tatăl său a venit la București în urmă cu o săptămână, fiindcă medicii i-au recomandat să facă această operație, însă el spune că primarul nu ar fi avut niciodată probleme cardiace, ci doar o problemă la picior.

“Ultima dată când a fost şi-a făcut şi un set de analize, inclusiv la inima. I s-a spus că are un organism nu de aproape 70 de ani, ci de 50, că totul a ieşit bine, dar are o valvă a inimii cu probleme şi ar trebui să facă o intervenţie cardiacă minim invazivă. Tata a întrebat ce presupune asta şi i s-a explicat din punct de vedere medical cum se procedează. Doctorul i-a spus că riscul este de 1% şi l-a sfătuit să se opereze ca să nu apară complicaţii când înaintează în vârstă”, a mărturisit fiul primarului, transmite adevărul.ro.

Bărbatul a adăugat că medicul care a operat i-a omorât tatăl.

“Un medic celebru mi-a omorât tatăl. Eu nu spun ca nu a salvat multe vieţi, dar din cauza lui au murit şi oameni. A văzut nişte analize şi, gata, a hotărât sa-l opereze. Cine este de vină că nu a văzut că avea aorta calcificată? I-au făcut toate investigaţiile cardiace posibile. Aşa au spus. Tata a vrut sa meargă, zicea ca e curat. Dar, mi-am dat seama ca şi acolo actul medical lasă de dorit, este un hotel de lux unde ai condiţii bune dar poţi ieşi între patru scânduri”, a mai declarat el.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *