ACUZATII TERIBILE după moartea unui primar din Dolj: ”Un medic celebru mi-a omorât tatăl!”


După moartea primarului comunei Podari din județul Dolj, Constantin Gheorghiță, fiul acestuia spune că tatăl său a fost omorât.

Reamintim că, bărbatul în vârstă de 69 de ani s-a stins din viață în urma unei intervenții de montare a unei valve la inimă. În timpul operației au apărut niște complicații, iar medicii nu l-au mai putut salva.
Ulterior, fiul bărbatului face acuzații șocante. Acesta a declarat că tatăl său a venit la București în urmă cu o săptămână, fiindcă medicii i-au recomandat să facă această operație, însă el spune că primarul nu ar fi avut niciodată probleme cardiace, ci doar o problemă la picior.

“Ultima dată când a fost şi-a făcut şi un set de analize, inclusiv la inima. I s-a spus că are un organism nu de aproape 70 de ani, ci de 50, că totul a ieşit bine, dar are o valvă a inimii cu probleme şi ar trebui să facă o intervenţie cardiacă minim invazivă. Tata a întrebat ce presupune asta şi i s-a explicat din punct de vedere medical cum se procedează. Doctorul i-a spus că riscul este de 1% şi l-a sfătuit să se opereze ca să nu apară complicaţii când înaintează în vârstă”, a mărturisit fiul primarului, transmite adevărul.ro.

Bărbatul a adăugat că medicul care a operat i-a omorât tatăl.

“Un medic celebru mi-a omorât tatăl. Eu nu spun ca nu a salvat multe vieţi, dar din cauza lui au murit şi oameni. A văzut nişte analize şi, gata, a hotărât sa-l opereze. Cine este de vină că nu a văzut că avea aorta calcificată? I-au făcut toate investigaţiile cardiace posibile. Aşa au spus. Tata a vrut sa meargă, zicea ca e curat. Dar, mi-am dat seama ca şi acolo actul medical lasă de dorit, este un hotel de lux unde ai condiţii bune dar poţi ieşi între patru scânduri”, a mai declarat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *