Acuzații SOCANTE pentru Câțu și Arafat: România este prizonieră

PSD urmează să joace un rol cheie după ziua de astăzi. Un lider politic a dezvăluit ce va urma după ziua de astăzi când are loc votul la moțiunea de cenzură îndreptată împotriva lui Florin Cîțu. Acesta a susținut că România este prizioniera premierului și a lui Raed Arafat.

Florin Cîțu va primi, cel mai probabil, un vot categoric în defavoarea sa astăzi, în Parlament. Cu toate acestea, România va fi condusă în continuare de el. Afirmația aparține unui important lider politic. Este vorba despre deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Acesta l-a atacat dur pe premierul Florin Cîțu. În opinia, premierul, alături de șeful DSU, Raed Arafat, a luat România prizonieră în plină pandemie. Ungureanu profețește că actualul Guvern va pica astăzi, la votul moțiunii de cenzură depuse de PSD.

Superman va pica la votul de la moțiune
„Astăzi, Superman va pica la votul de la moțiune. Apoi, va guverna într-un guvern minoritar susținut din umbră de PSD. Pe acest tricou, fără să știe istorie, Câțu a scris sloganul lui Stalin ” Noi nu luăm prizonieri”. Din păcate, acum, România este prizoniera unor incompetenți, în frunte cu Câțu și Arafat, ultimul, ne-a anunțat, din nou, că se suspendă dreptul la sănătate al unor bolnavi prin ordin de ministru… Criminali!”, a scris liderul USR, pe Facebook.

Trebuie spus că declarația acestuia vine în contextul în care Parlamentul votează astăzi moţiunea de cenzură a PSD, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!”. Demersul PSD are toate șnasele să treacă în Parlament. Lovitura cea mai puternică pentru liderul PNL vine chiar din interiorul partidului pe care îl conduce. Oamenii apropiați lui Ludovic Orban au decis să nu participe la ședință.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *