fbpx
POLITICA

Acuzatii le sunt EXTREM DE GRAVE. Liderii #rezist au ajuns sa se SFASIE intre ei

mlb

Unul dintre liderii Rezist lansează acuzații foarte grave la adresa fostului jurnalist Mălin Bot, omul care a provocat numeroase scandaluri la manifestațiile de protest la care a participat.

Fostul jurnalist Mălin Bot a devenit cunoscut, în ultimii ani, în special în perioada marilor proteste împotriva PSD, din cauza scandalurilor pe care le-a provocat.

Mălin Bot este considerat, de asemenea, drept unul dintre inițiatorii mișcării #rezist, care a luat naștere în perioada mișcărilor de stradă care au demarat în contextul adoptării Ordonanței 13, în primele luni ale guvernării PSD, în 2017.

De această dată, Mălin Bot este acuzat de unul dintre foștii săi tovarăși, din mișcarea #rezist, că ar avea legături cu un serviciu străin de informații. Cel care face acuzațiile este Sandi Matei, un alt reprezentant al mișcării Rezist, recunoscut pentru scandalurile pe care le-a provocat cu autoritățile.

Într-o postare pe o rețea de socializare, preluată de publicația Flux24, Sandi Matei susține că fratele fostului jurnalist Mălin Bot ar fi căsătorit cu fiica unui ofițer al unui serviciu străin de informații.

Sandi Matei face această dezvăluire sub forma întrebări, dorind să afle de la Mălin Bot dacă sunt adevărate zvonurile conform cărora primește informații secrete de la socrul fratelui său, ofițerul de Intelligence.

„Mălin Bot, este adevărat că primești informații secrete de la socrul fratelui tău, General într-un serviciu de informații străin?”, întreabă, enigmatic, Sandi Matei, în postarea pe care a publicat-o pe contul său de Facebook. Fostul reprezentat al Rezist nu a dat mai multe amănunte despre acest caz și nici nu a indicat țara pentru care ar lucra ruda prin alianță a lui Mălin Bot, cel care îi furnizează informații secrete.

Sandi Matei a fost implicat, la rându-i, în numeroase scandaluri cu autoritățile, în special cu jandarmeria, din cauza acțiunilor sale de protest.

Între altele, el a turnat ketchup pe scările Ministerului de Interne, la scurtă vreme după descoperirea crimelor de la Caracal și a afirmat că lichidul de culoare roșie simbolizează sângele fetelor de la Caracal, „vărsat din cauza polițiștilor”.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.