Acuzatii incendiare. Firea dezvăluie planul secret al lui Dragnea

Primarul general al municipiului București, Gabriela Firea, a declarat că președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să desființeze Bucureștiul și să transforme sectoarele în orașe.

„Mi s-a comunicat că Liviu Dragnea a făcut afirmaţia că vrea să mă chinuie şi să-mi curme cariera politică, să fiu eliminată din poziţiile politice. Nu voi face nimic care să arate că mă agăţ de funcţii, însă trebuie să dau un semnal de alarmă şi să spun ce se intenţionează cu capitala României. Liviu Dragnea doreşte să desfiinţeze Bucureştiul, iar cele şase sectoare să devină oraşe de sine stătătoare, iar primăria să devină o instituţie decorativă. Vrea să mă anihileze în totalitate”, a subliniat Gabriela Firea la România TV.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

„Il deranjez atata de tare si nu are ce sa faca, a zis ca va pregati OUG prin care cele 6 sectoare sa devina unitati teritoriale administrative, orase. Mi s-a zis acum cateva zile ca e in pregatire textul. Cele 6 sectoare sa capete statului de oras impartinad atat patrimoniu si bugetul. Prin OUG nu se modifica Constitutia”, a spus Gabriela Firea. Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare, toti, in afara lui Robert Negoita, ar fi avut loc miercuri sau joi.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile