Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu. Marina Almășan RUPE TACEREA (exclusiv/playtech.ro) )

marina almasan acuzatii la adresa sotiei lui victor socaciu 2

Scandal apărut după decesul lui Victor Socaciu! Marina Almășan rupe tăcerea și vine cu acuzații grave la adresa soției regretatului cântăreț de folk. Ce spune vedeta despre partenera de viață a fostului soț?

Marina Almășan, acuzații la adresa soției lui Victor Socaciu
Marina Almășan a fost căsătorită preț de 16 ani cu Victor Socaciu. Cel din urmă a mai fost căsătorit de trei ori înainte să se îndrăgostească de Brândușa, partenera care i-a fost alături în ultimii ani din viață.

Vedeta susține că cele două fiice din căsătoriile anterioare și Victor, băiatul său, nu au fost anunțați că tatăl lor se află în stare gravă în spital. Aceasta declară că detaliul în cauză a fost ascuns de moștenitorii bărbatului care ar fi putut astfel să-și ia adio de la el înainte de tragedie.

Amintim că bărbatul în vârstă de 68 de ani s-a stins ieri din viață, după ce a stat în comă aproximativ o lună de zile. Cântărețul nu a mai apucat să își vadă copiii pentru ultima oară.

„Ar fi trebuit să se gândească”
Concret, este vorba despre Iulia (40 de ani), Alessia Ana-Maria (33 de ani) și Victor (23 de ani). Moderatoarea o acuză acum pe Brândușa Simion, ultima soție a artistului, că nu i-a anunțat pe cei trei copii că tatăl lor se află în spital luptându-se între viață și moarte.

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a declarat Marina Almășan pentru impact.ro.

Sicriul cu trupul neîsuflețit al lui Victor Socaciu se află la Sala Palatului, acolo unde prietenii, familia și fanii își pot lua adio de la el: „Din ce am înțeles, înmormântarea va avea loc poimâine, la Cornu. Nu cunosc însă mai multe amănunte”, a mai spus aceasta.

„Un moment greu”
„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea?

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici, de pe pământ… Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”, a transmis Marina Almășan, pe rețelele de socializare.

Sursa: playtech.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.