Acuzatii GRAVE la adresa lui Orban: „Incepe să îndemne la anarhie”. News alert


Acuzații deosebit de grave la adresa premierului Ludovic Orban. Șeful de la Palatul Victoria încalcă legea. Cel puțin asta susține marele său rival politic, șeful PSD, Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îi aduce acuzații deosebit de grave premierului Ludovic Orban. Șeful de la Palatul Victoria ar îndemna la anarhie şi devine principala ameninţare la adresa stabilităţii statului în plină pandemie, după rugămintea transmisă ca românii să nu respecte deciziile Curţii Constituţionale.

Acuzații șocante la adresa lui Orban
„Orban devine toxic pentru România fiindcă începe să îndemne la anarhie. Şeful Guvernului devine principala ameninţare la adresa stabilităţii statului în plină pandemie, după îndemnul aberant ca românii să nu respecte deciziile Curţii Constituţionale”, a scris Ciolacu pe o rețea de socializare.

Liderul social-democraţilor a menţionat că Orban, atunci când era în opoziţie, lăuda Curtea Constituţională la orice verdict împotriva Guvernului PSD.

„Acum, când CCR spune Executivului PNL că a fost incompetent, judecătorii sunt practic învinuiţi pentru răspândirea COVID în România. De fapt, Orban poate fi acuzat că zădărniceşte ordinea constituţională şi statul de drept. Este un anti-model absolut şi le-o arată românilor cu insistenţă. Pentru Orban şi PNL, normal şi firesc în pandemie este să poţi petrece când ai chef, la Guvern, în restaurante sau corturi – fără restricţii.

Pentru Orban şi liberali, normal şi firesc este să cheltui miliarde cu gaşca fără să dai socoteală despre asta. Pentru Orban, normal şi firesc este să aplici doar ce fragment de lege îţi convine, şi numai dacă poţi câştiga ceva de pe urma ei. Am crezut că episodul cu băuta de la Guvern a fost un caz nefericit, dar îmi dau seama că aceasta este atitudinea normală a premierului faţă de români şi faţă de lege. Poţi să-l scoţi pe Orban din cârciumă, dar nu ai cum să scoţi cârciuma din el”, a conchis Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban a declarat că sunt două consecinţe ale deciziei Curţii Constituţionale privind internarea obligatorie a pacienţilor cu COVID-19, iar recomandarea către toţi cetăţenii este să ţină cont de regulile fireşti şi nu de deciziile CCR până Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.