Acuzații grave in spitalul GROAZEI! Rudele a 15 pacienți morți de ”COVID” au făcut plângeri penale împotriva medicilor

Rudele mai multor bolnavi care au murit în secţiile Spitalului Judeţean Arad sunt nemulţumite de tratarea pacienţilor.

15 rude – soţi, fiice şi fii ai unor pacienţi morţi de COVID în secţiile Spitalului Judeţean din Arad aduc acuzaţii grave medicilor care i-au îngrijit. Oamenii spun ca i-au pierdut pe cei dragi din cauza unor tratamente eronate. O parte dintre ei au depus deja plângeri penale la Parchetul Arad pentru ucidere din culpă, delapidare şi abuz în serviciu.

A murit în stare… excelentă

Mama avocatei Oana Lazarescu a ajuns în spital după ce s-a vindecat de COVID. Voia sa fie sigură că boala nu a lăsat urme şi dorea investigaţii amănunţite pentru femeia de 70 ani. Însă în a patra zi de spitalizare, mama ei a murit, deşi în fişele medicale doctorii consemnaseră starea foarte bună a pacientei. De altfel, într-o înregistrare telefonică primită de la familie, femeia de 70 de ani se plângea că îi este foarte greu în timp ce asistenta comunica date de sănătate excelente.

Citiți și:  ȘPAGA de sute de euro pentru un loc la ATI! ”O să vezi că în 15-20 de minute ajunge la Terapie Intensivă!”

Alte cazuri…

Şi nu este singurul caz. O altă familie îşi strigă durerea după ce mama şi soţia a pierit, răpusă tot de COVID. Cel puţin în acte. Adriana Beldimar, fiica femeii suspicionează însă o infecţie luată din spital şi este dispusă să ceară deshumarea mamei sale pentru a se afla adevărul. De altfel, într-o altă înregistrare telefonică cutremurătoare, femeia parcă îşi simte sfârşitul şi cere să fie adusă acasă.

Un alt arădean, Angel Popescu, a aflat că mama sa a decedat de COVID la trei zile după internare.

Alina Farcaş, fiica unui bolnav internat la spitalul din Arad, susţine că angajaţii i-au cerut să cumpere un medicament foarte scump, de aproape 4.000 de euro.

Citiți și:  ȘPAGA de sute de euro pentru un loc la ATI! ”O să vezi că în 15-20 de minute ajunge la Terapie Intensivă!”

Anchetă

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a demarat o ancheta internă.

O parte a rudelor pacienţilor morţi au depus deja plângeri penale la parchet.

Sursa: aradon.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU