Acuzații grave in spitalul GROAZEI! Rudele a 15 pacienți morți de ”COVID” au făcut plângeri penale împotriva medicilor

Rudele mai multor bolnavi care au murit în secţiile Spitalului Judeţean Arad sunt nemulţumite de tratarea pacienţilor.

15 rude – soţi, fiice şi fii ai unor pacienţi morţi de COVID în secţiile Spitalului Judeţean din Arad aduc acuzaţii grave medicilor care i-au îngrijit. Oamenii spun ca i-au pierdut pe cei dragi din cauza unor tratamente eronate. O parte dintre ei au depus deja plângeri penale la Parchetul Arad pentru ucidere din culpă, delapidare şi abuz în serviciu.

A murit în stare… excelentă

Mama avocatei Oana Lazarescu a ajuns în spital după ce s-a vindecat de COVID. Voia sa fie sigură că boala nu a lăsat urme şi dorea investigaţii amănunţite pentru femeia de 70 ani. Însă în a patra zi de spitalizare, mama ei a murit, deşi în fişele medicale doctorii consemnaseră starea foarte bună a pacientei. De altfel, într-o înregistrare telefonică primită de la familie, femeia de 70 de ani se plângea că îi este foarte greu în timp ce asistenta comunica date de sănătate excelente.

Alte cazuri…

Şi nu este singurul caz. O altă familie îşi strigă durerea după ce mama şi soţia a pierit, răpusă tot de COVID. Cel puţin în acte. Adriana Beldimar, fiica femeii suspicionează însă o infecţie luată din spital şi este dispusă să ceară deshumarea mamei sale pentru a se afla adevărul. De altfel, într-o altă înregistrare telefonică cutremurătoare, femeia parcă îşi simte sfârşitul şi cere să fie adusă acasă.

Un alt arădean, Angel Popescu, a aflat că mama sa a decedat de COVID la trei zile după internare.

Alina Farcaş, fiica unui bolnav internat la spitalul din Arad, susţine că angajaţii i-au cerut să cumpere un medicament foarte scump, de aproape 4.000 de euro.

Anchetă

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a demarat o ancheta internă.

O parte a rudelor pacienţilor morţi au depus deja plângeri penale la parchet.

Sursa: aradon.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!