POLITICA

Acuzații FARA PRECEDENT la adresa președintelui! News alert

iohannis INQUAM Photos Octav Ganea 1024x683 1
Scandalul monstru pe scena politică. Social democrații îi umilesc pe liberali în cel mai josnic mod. Președintele Klaus Iohannis este cel care trebuie să oprească această ”țopăială fiscală”.

Într-o postare pe pagina personlă de facebook, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis lansează acuzații extrem de grave la adresa Guvernului. Potrivit social democratului, liberalii au venit cu idei furate din programele PSD, iar Iohannis este singurul în măsură să facă ceva în legătură cu acest lucru.

„Să facem o „magie economică’ cu PNL! Deseară la intrare la chermeza de lansare a ”mărețului” plan economic, liberalilor ar trebui ca pe lângă termometru să li se instaleze și un soft antiplagiat! Să vii după 4 luni cu idei furate din mult hulitele programe PSD, demonstrează doar cât ești de ipocrit şi superficial odată aflat la guvernare !”, a scris liderul PSD.

Trebuie ”să îi tragă de urechi”
Totodată, Alfred Simonis consideră că Iohannis ar trebui să acuze acum PNL de „țopăială fiscală” din moment ce măsuri de programul liberal de redresare economică sunt furate din programul liberalilor.

„Mă aștept de la domnul preşedinte Iohannis, de la înălţimea funcţiei sale, să îi tragă de urechi pe amatorii de sindrofii guvernamentale! O va face, cel mai probabil, cu preocupare şi îngrijorare și le va cere să înceteze cu ”țopăiala fiscală”!

Mă aştept ca domnul preşedinte Iohannis să fie consecvent cu ce spunea fix acum trei ani când critica măsurile PSD, copiate- din disperare- acum de PNL. Domnule preşedinte…faceţi o magie pentru PNL! Poate apar şi banii!”, a mai scris Alfred Simonis.

Capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.