ACUZATII CUTREMURATOARE in cazul caporalului MORT in spital: ‘Au vrut să scape repede de el, de noi’

Soţia unui caporal care ar fi fost plimbat între spitale acuză acum că medicii şi sistemul de sănptate nu ar fi funcţionat corespunzător în tratarea soţului său, potrivit adevărul.ro

Militarul Ionuţ Marinescu a început să se simtă rău pe la jumătatea lunii decembrie, potrivit celor povestite de soţia sa, Didina Marinescu, pentru sursa citată.

„Avea frisoane şi dureri de cap, dar a zis că îi trec. Pe 13 decembrie însă s-a dus singur la Urgenţă, la Spitalul Judeţean Constanţa, unde a stat foarte mult timp. Întrucât analizele i-au ieşit foarte proaste, a fost trimis la Spitalul de Boli Infecţioase. Soţul meu a zis că merge singur, pentru că dura foarte mult să vină o salvare, fiind multe cereri”, explică femeia care arată că soţul său a venit acasa după investigaţiile dintre spitale.

În 16 decembrie bărbatul a fost luat cu ambulanţa ddupă ce a fost apelat numărul de urgenţă 112 iar după analize la spital acesta a fost internat.

În 21 decembrie bărbatul îi explica soţiei sale că se simte mult mai bine şi că pe 23 doreşte să vină acasă pentru sărbători.

Pe 22 decembrie acesta nu i-a mai răspus soţiei sale la telefon iar ajunsă la spital aceasta a aflat tragica veste a decesului soţului său.

Nu ne-a chemat la medicină legală, cum am auzit că se procedează. Totul a fost foarte repede, să scape de el, să scape de noi“, reclamă soţia militarului mort.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *