ACUZATII care il pun la zid pe CAPATOS: Un consilier PNL face dezvaluiri – Legătura neștiută dintre el și Gabriela Firea

Semnarea petiției pentru construirea Spitalului Metropolitan a fost atât de mediatizată, încât proiectul Gabrielei Firea a ajuns chiar și în show-rile lui Capatos. Vedeta ar fi avut, la începutul emisiunii, un mesaj (publicitate ascunsă), în care a îndemnat oamenii să semneze petiția dacă sunt interesați de sănătate.

Consilierul general al Municipiului București, ales pe listele PNL, Ciprian Ciucu, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Capatos ar fi inclus acest mesaj în emisiunea sa.

”Acel Capatos… nu-i suficient că poluează mințile și sufletele românilor cu emisiunile lui de cea mai proastă calitate și de cea mai joasă speță, dar aseară le-a poluat și cu minciunile lui Firea cu privire la ipoteticul spital metropolitan! Capatos susține poziții și minciuni politice.

Primesc de la o persoană demnă de toată încrederea mesajul următor: “Incredibil. Dupa film a ramas televizorul deschis pe Antena 1 si a inceput Capatos – a avut un mesaj (publicitate ascunsa) despre spitalul municipal. Daca il poti vedea undeva, te rog, fa-o. Poate puteti sesiza CNA-ul. A indemnat chiar oameni din afara Bucurestiului, daca sunt interesati de sanatate, sa semneze petitia.”

Citiți și:  Acestui nenorocit îi este teamă că dacă statul dă măști profesorilor nu mai rămân bani pentru contractele firmelor lu' mă-sa!

Ceea ce nu le spune Capatos acelora care-i consumă mizeriile este că el mănâncă și de pe urma Bucureștenilor: soția lui este consiliera pe probleme de cultură (sic!) a Gabrielei Firea. Mda… cam la asta se reduce cultura în București, la nevasta lui Captos. De unde și tot circul…

VEZI SI: Se „pregateste” RUPEREA TARII in timp ce ROMANII ies in STRADA pentru DREPTATE – Un joc murdar! DOCUMENT BOMBA

NU O SĂ OBOSESC SĂ REPET: da, opoziția vrea un spital nou, făcut după standarde moderne, dar nu la granița cu Voluntariul, foarte departe de majoritatea largă a bucureștenilor, într-o zonă în care se ajunge greu. Vom vota pentru construcția unui astfel de spital pe baza unor studii de trafic/tranzit, după ce vom găsi o locație mai potrivită.

Citiți și:  Vi s-a instalat un regim menit a vă deposeda de tot ce-i al vostru

Da, mă cobor într-atât încât să-i dau o replică lui Capatos… asta e.
Coborâți-vă și voi și dați mai departe ca să se știe. Poate așa vor înțelege bucureștenii că chiar le apărăm interesele.”. a scris consilierul pe pagina sa de Facebook.

Proiectul Gabrielei Firea a fost respins, după ce membrii USR și PNL s-au abținut sau au votat împotrivă. (Bugetul.ro)

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile