Acuzație șoc: Kovesi – AMANTA lui Iohannis

Una dintre cele mai importante agenții care îl susțin pe Iohannis a publicat un text incredibil, care dezvăluie o relație intimă cu șefa DNA!

Acuzația care l-a însoțit pe Klaus Iohannis de când a fost prima dată propus pentru fotoliul de premier — de către Crin Antonescu, co-președinte USL, la acea dată — este cea de „trafic cu copii”.

Dacă azi această acuzație este reluată numai de presa ostilă preșdintelui, în 2009 ea era vehiculată chiar de o agenție de știri pro-prezidențială.

„Iohannis mai are și un dosar de pe vremea când în Sibiu, inspectorul școlar Iohannis era acuzat de trafic cu copii, despre care se zice că ar fi ajuns în băncile cu organe, potrivit AIM”, scria Ziare.com pe 14 octombrie 2009, citând această sursă obscură — „AIM” — probabil credibilă pentru ziare.com.

Între timp, ziare.com a șters această parte din articol, dar ziariștii de la Flux24 au realizat un printrscreen.

În plus, pe motorul de căutare Google, pasajul respective a rămas, ceea ce se vede în printscreenul următor, dar se poate verifica direct.

Ceea ce e și mai interesant, dar și mai scandalos, este pomenirea unei relații intime între tinerii Klaus și Codruța.

El (Iohannis) ar fi fost pus la adăpost de fosta lui iubita, Laura Codruța Kovesi, acum procuror general. În zona Sibiului se spune că la începutul anilor ’90 între baschetbalista Kovesi și tânărul profesor Iohannis ar fi fost o relație de dragoste, iar mai apoi, ca procuror, Codruța l-a protejat pe actualul primar și l-ar fi scos din tot felul de încurcături, ajutându-l în ceea ce privește cercetarea penală sub acuza traficului de copii”.

Pasajul este incredibil, nu am găsit deocamdată date care să îl susțină, deci nu putem să-i acordăm girul veridicității decât în măsura profesionalismului și a credibilității agenției ziare.com, unul dintre principalii susținători mediatici ai președintelui Iohannis.

De menționat că, în articol, se face vorbire și de faptul că, la vremea respectivă, Ioahannis era cercetat pentru „neglijență în serviciu, în legătură cu retrocedarea în 2005 a unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condițiile”. – Sursa: Sputnik

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.