Acum că le-a mărit alocaţia, să dea şi ei de băut

vasluieni_aglomeratie
Românii au aşteptări mari de Ziua Copilului

Alocaţiile mărite nu vor fi doar o bucurie pentru copii, ci şi o responsabilitate! Mulţi părinţi din estul ţării consideră că, dacă tot vor primi o mărire substanţială, cei mici ar trebui să şi dea de băut de 1 Iunie.

 

“Am şapte copii în toată firea, cu alocaţie, şi azi e ziua lor! Păi ce, eu dacă am bani nu dau de băut de ziua mea?”, a întrebat, retoric, un gospodar din judeţul Vaslui. “Măcar un vin la PET să pună şi ei la bătaie, dacă nu ceva mai high class – ştiu eu, un cocteil la birtul din sat pentru babacii lor… Eu n-am crescut nişte nerecunoscători!”

În bunul lor spirit, adolescenţii din zonă susţin însă că nu mai sunt copii, ca să nu fie puşi în situaţia de a da de băut de 1 Iunie, stârnind însă indignarea mai multor părinţi. “Ai alocaţie, eşti copil! Ia zi, dai şi tu o ţuiculiţă?”, şi-a apostrofat un vasluian odrasla. – Acest articol este un pamflet. Sursa: Times New Roman

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.