Tiganul care se urcase pe un bloc din Buzau si ameninta ca se arunca in gol a renuntat la gest.

UPDATE [19:48] 22 FEB 2014 › În urmă cu puţin timp, tiganul care ameninţa că se aruncă de pe un bloc de 10 etaje din cartierul Micro 14, a renunţat la gestul său necugetat.

După trei ore, poliţiştii au reuşit să-l convingă pe tigan să coboare.


UPDATE [18:55] 22 FEB 2014 ›

Momente tensionate în continuare în cartierul Micro 14. De mai bine de o oră şi jumătate, poliţiştii şi medicii prezenţi la faţa locului încearcă să-l convingă pe tigan să renunţe la ideea de a se arunca de la ultimul etaj al unui bloc de 10 nivele.
O echipă de specialişti a urcat pe bloc şi a purtat discuţii mai mult în romales, tânărul aparţănând etniei tiganesti. Fără rezultat însă, băiatul cere ca piranda lui să meargă şi să vorbească cu el. Locuitorii din cartier spun că tânărul a mai avut o tentativă de sinucidere, anul trecut.

[18:00] Imagini de tot rasul în cartierul Micro 14 din municipiul Buzău.Un tânăr tigan de 20 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc de 10 etaje. Din primele informaţii se pare că este vorba despre o ceartă între băiat şi iubita acestuia. Supărat, tânărul, ameninţă că se va arunca în gol.

 

La faţa locului a ajuns un echipaj medical de la Ambulanţă şi un echipaj al Poliţiei care încearcă să-l convingă pe băiat să renunţe la gestul necugetat.

Vom reveni cu detalii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.