Actrita de la Hollywood: Scolile publice spala copiii pe creier cu asa-zise idei progresiste

sorbofamily1

O actriţă care nu şi-a anunţat crezul politic până acum a ieşit în public împotriva a ceea ce numeşte „agenda progresivă” din şcolile publice americane.

Sam Sorbo, soţia actorului Kevin Sorbo, din serialul de televiziune „Hercules”, îşi educă acasă copiii şi de curând a început să publice articole despre acest subiect.

Într-un interviu acordat ziaristei Dana Loesch de la televiziunea The Blaze, actriţa mărturiseşte că nu s-a aşteptat ca subiectul educaţiei să stârnească atâtea controverse politice. Dar s-a înşelat.

„Sigur că şcoala este cel mai politizat subiect, pentru că acolo este introdusă cel mai dur agenda progresivă”, a declarat Sam Sorbo.

Actriţa a declarat că a ezitat să-şi dezvăluie convingerile politice în public, deoarece se temea de posibile represalii la Hollywood.

Dar nu a mai putut să tacă în legătură cu subiectul educaţiei: „Oameni buni, când vă trimiteţi copiii la şcoală, nu aveţi idee ce face şcoala cu creieraşul lor proaspăt, pe care-l spală cu idei progresive, liberale. Ideile cu care sunt îndoctrinaţi copiii nu sunt etice faţă de America”. De pe Stiri pentru viata

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile