“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Actrița Carmen Tănase anunță că REFUZĂ vaccinarea

carmen tanase actrita motiv refuz vaccinare testare covid 19 727783 768x448 1

Actriţa Carmen Tănase a declarat la Sinteza Zilei că refuză vaccinarea şi testarea.

Timișoara este primul municipiu din țară în care certificatul verde devine obligatoriu. Asta după ce ieri, numărul infectărilor a sărit de 3 la mia de locuitori.

Întrebată ce va face dacă certificatul verde va deveni obligatoriu peste tot, actriţa Carmen Tănase a subliniat că nu va face niciun compromis şi că va lupta pentru dreptul ei atât cât va mai putea, legal.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal, pentru că încă mai pot din punct de vedere legal și vorbesc strict în numele meu.

*

Nota editorului: Oare actrița Maia Morgenstern ce părere are despre vaccinarea obligatorie? Nu are traume cu steluțe galbene? “Atât cât o să mai pot din punct de vedere legal?” După ce epuizezi toate mijloacele legale, nu mai lupți? Iar “din punct de vedere legal”, despre ce legi vorbești? Legea naturală sau legile scrise ale statului asupritor? Legile statului nu ne dau câștig de cauză decât temporar, iluzoriu și de fațadă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.