Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
FOCUS 14NOUTATI

Actorul Liam Neeson spune că a vrut să ucidă un negru, pentru a răzbuna violarea unei persoane din anturajul său: Am mers pe străzi cu o bâtă

ln

Actorul britanic Liam Neeson a declarat pentru The Independent că a avut la un moment dat dorința de a ucide un negru pentru a răzbuna violarea unei persoane din anturajul său, scrie AFP.

Actorul de 66 de ani a acordat acest interviu, la New York, pentru promovarea filmului “Sânge rece”, unde interpretează un tată care decide să răzbune uciderea fiului său de către un cartel al drogurilor.

“O să vă povestesc o istorie reală”, a declarat el. Revenind din străinătate, Liam Neeson a aflat că o persoană apropiată, pe care nu a numit-o, a fost victima unui viol. “Am întrebat-o: știa cine e? Nu. Ce ten avea? Ea a răspuns că era vorba de un negru”.

“Am mers pe străzi cu o bâtă, sperând că voi fi abordat de cineva. Am făcut asta timp de o săptămână, sperând ca un ticălos negru să iasă dintr-un bar și să-mi facă probleme. Ca și cum aș fi putut …”, a continuat el, înainte de a se întrerupe o clipă și a adăuga: “Să-l omor”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.